Sizce Ronaldinho, CR7'nin Çalışma Disiplinine Sahip Olsaydı?

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Sizce Ronaldinho, Cristiano Ronaldo'nun çalışma azmine ve disipline sahip olsaydı, kariyeri nasıl devam ederdi ?

yetenek olarak eşsiz biri olduğunu hepimiz biliyoruz hatta barcadaki ilk döneminde fizik durumu da gayet iyiydi.

1656577527515.webp

sizin yorumlarınız nedir?

bu adam ama fizikle değil tekniği ile eziyordu herkesi

genede top 5 tedir her şekilde kendi jenerasyonunda

Ne messiymiş ya  barcelona kariyerinden başka kariyer yok adamda(Messi için konuşuyorum) . Cr7 Ronaldinho gibi adamlar gittikleri takımlarda hep top1 di. Milanla attığı ayak burun yanı golü atacak adam yok piyasada. Cr7 çalışmanın Ronaldinho yeteneğin starları

Ne messiymiş ya  barcelona kariyerinden başka kariyer yok adamda(Messi için konuşuyorum) . Cr7 Ronaldinho gibi adamlar gittikleri takımlarda hep top1 di. Milanla attığı ayak burun yanı golü atacak adam yok piyasada. Cr7 çalışmanın Ronaldinho yeteneğin starları
messi topçu mopçu değildir

Eee messinin Barcelona kariyerini yokmu sayalım ben futbol izleyicisi olarak messi ronaldinho brezilyalı ronaldo gibi oyuncular izlemek isterim

Hiç bir şey olmazdı abartılan bir isim.

40-42 ye kadar barcada olurdu

Ronaldinho kadar yeteneklisini Messi kadar da kafası çalışanını görmedim..
Daha iyi olur muydu bilemiyorum Messi de onun kadar özel bir oyuncu

Geri
Üst Alt