Sizce Ronaldinho, CR7'nin Çalışma Disiplinine Sahip Olsaydı?

O zaman daha sonuca odakli oynardi , bizi msevdigimiz akronatik ve goze hos gelen hareketleri gormezdik bol bol kaleye sut ceken ceza sahasinda pas bekleyen bir oyuncu profiline evrilirdi.

boyle iyi , esi benzeri olmayan bir oyuncuydu ronaldinho

Ne messiymiş ya  barcelona kariyerinden başka kariyer yok adamda(Messi için konuşuyorum) . Cr7 Ronaldinho gibi adamlar gittikleri takımlarda hep top1 di. Milanla attığı ayak burun yanı golü atacak adam yok piyasada. Cr7 çalışmanın Ronaldinho yeteneğin starları
messiye bak yaw barcelonadan uzun yıllar ayrılmadı diye trde yaşayan ramazan isimli bir zat kendisini beğenmiyor zuhahahah

Ronaldinho oyundan çıkıp Messi girince kanalı değiştiriyordum. Giovanni Dos Santos ve Ronaldinho Barcelonayi o dönem izlettiriyordu bana. Messi ve Dos Santos bebeydiler, sonradan oyuna giriyorlardi

muhtemelen 1 copa america-1 dünya kupası-5 CL şampiyonluğu-5 altın top ödülü fazladan kazanırdı.

Ekran Resmi 2022-06-30 13.37.42.webp

Ronaldinho oyundan çıkıp Messi girince kanalı değiştiriyordum. Giovanni Dos Santos ve Ronaldinho Barcelonayi o dönem izlettiriyordu bana. Messi ve Dos Santos bebeydiler, sonradan oyuna giriyorlardi
Ludovic Giuly vardı Messi ilk çıktığında onun yerine oyuna girerdi ... O dönem izlediğim Barcelona ve Henry, Pires,Viera ile geleni gideni ezen Arsenal kadar göze hoş gelen takım pek göremedim bunu Avrupa için söyledim bizim 96-2000 kadrosu da döneminin çok önünde oyun oynuyordu ...

Bu adamlar zaten hic bir zaman fiziki üstünlükleri ile öne cikan futbolcular olmadilar ki.

Aynisi mesela #9 Ronaldo icin de gecerli. Ronaldinho ve Ronaldo saf yeteneklerdi. Tabiri caizse tam top cambazi, top cambazligi konusunda Ronaldinho'yu tek gecerim zaten.

Geri
Üst Alt