Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç sonrası haluyeti ruhalin nasıl boyle 10 sn bile direnc gostermedigimiz bir rezalet bekliyormuydun6 puan öndeyiz derbiye kadar spor programları ne kadar keyifli geliyordu bugün şampiyon olsak yine öyle olacaktı ama şimdi eziyet gibi 1 hafta geçecek psikolojik olarak bile ağırlığı olacak spor programlarını bile göresimiz gelmeyecek yapımda ve yayında emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Takım içinde benzer hava olur öyle maç oynadık kaybettik değil işin psikolojik tarafı var mutsuz şekilde antrenmanlar yapılır gerginlik olur sonuçta şampiyon oluruz olmasına ama bugünkü gibi ufak bir laubalilikte şampiyonluğun gittiği gerçeği var.
Yok beraberliği alırız diyordum ama karakter yoksunluğu yaşadık Kerem, Berkan, Abdülkerim gibi karakter koyacak adamlar kenarda kalınca demek ki adamlar daha fazla karakter koydu.Maç sonrası haluyeti ruhalin nasıl boyle 10 sn bile direnc gostermedigimiz bir rezalet bekliyormuydun
yabancı topcuları böyle kritik maclarda oynatmamak gerekıyor malesefYok beraberliği alırız diyordum ama karakter yoksunluğu yaşadık Kerem, Berkan, Abdülkerim gibi karakter koyacak adamlar kenarda kalınca demek ki adamlar daha fazla karakter koydu.
Ben çok rahattım yav 2-0, 3-0 falan alıriz diyordum adamlar 10 sn oyuna hukmedemedi boyle bir rezillik görmedimYok beraberliği alırız diyordum ama karakter yoksunluğu yaşadık Kerem, Berkan, Abdülkerim gibi karakter koyacak adamlar kenarda kalınca demek ki adamlar daha fazla karakter koydu.
Ben 1-0 olsun 1 farkla bizim olsun diyordum o konuda hiç rahat değildim ama şampiyon oluruz diyordum sağolsun Ziyech Ferdi'yi Alphonso Davies gibi gösterdi.Ben çok rahattım yav 2-0, 3-0 falan alıriz diyordum adamlar 10 sn oyuna hukmedemedi boyle bir rezillik görmedim
Macta torreira dısında futbolcu yoktu futbol nobetine de attım aynı boyle oynadı adam 10 kisiye karsı tek basina hatta ilk basta 11 kisiye karsi oynayıp birini devre dısı bıraktıBen 1-0 olsun 1 farkla bizim olsun diyordum o konuda hiç rahat değildim ama şampiyon oluruz diyordum sağolsun Ziyech Ferdi'yi Alphonso Davies gibi gösterdi.
Demirbay desek dizi oyunculuğuna geçebilir futbol olarak şu rezalet sonrası sene sonu için kötü fikir durmuyor.
Macta torreira dısında futbolcu yoktu futbol nobetine de attım aynı boyle oynadı adam 10 kisiye karsı tek basina hatta ilk basta 11 kisiye karsi oynayıp birini devre dısı bıraktı
Dripling atabilen varsa yine atardı Ziyech'e resmen haddini bildirdi hız yok güç yok maç boyu Demirbay, Köhn, Ziyech, Icardi patır patır sıçtılar.Gecen sezonki Zaniolo'yu gelde arama simdi... Takla attirmisti o Ferdi'ye falan gol vuruslarinda.
Dripling atabilen varsa yine atardı Ziyech'e resmen haddini bildirdi hız yok güç yok maç boyu Demirbay, Köhn, Ziyech, Icardi patır patır sıçtılar.
Konyaspor rahat olsa muhtemelen oynamaya çalışırlardı ama onlarda 1 puan yetiyor ona muhtaçlar kısacası bizim gibi rahat olmazlar bizim açımızdan iyi oldu.Acayip korkutucu başlık diğer ihtimal de var değil mi. Penaltısı var kırmızısı var topun girmemesi var hepsini geç takım heves kırdı en başta.
Sadece bir sağ bek değil aynı zamanda kademe canavarı, top kazanım ustası, pres master ve rakip bekleri çıkarmayan bir bek diyebiliriz o yokken pres gücümüz açık ara %50 düştü rakipten topu geri kazanım süresi halen iyi ama geçen sene çok daha iyiydi.+ Boey'de olmayinca![]()
Torreira king pozsiyonunda sonda torreira kart gorse cenazemiz kalkmıstı yav cok netAcayip korkutucu başlık diğer ihtimal de var değil mi. Penaltısı var kırmızısı var topun girmemesi var hepsini geç takım heves kırdı en başta.
Sadece bir sağ bek değil aynı zamanda kademe canavarı, top kazanım ustası, pres master ve rakip bekleri çıkarmayan bir bek diyebiliriz o yokken pres gücümüz açık ara %50 düştü rakipten topu geri kazanım süresi halen iyi ama geçen sene çok daha iyiydi.