GSC Anket Sizce Şampiyon Olacak mıyız?

?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%90 Şampiyonuz. Ama işte o yüzde onluk ihtimal de var.

Yav bu maç birde pazar olur 1 hafta var daha öfffff Cuma falan olsada bitirsek

6 puan öndeyiz derbiye kadar spor programları ne kadar keyifli geliyordu bugün şampiyon olsak yine öyle olacaktı ama şimdi eziyet gibi 1 hafta geçecek psikolojik olarak bile ağırlığı olacak spor programlarını bile göresimiz gelmeyecek yapımda ve yayında emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Takım içinde benzer hava olur öyle maç oynadık kaybettik değil işin psikolojik tarafı olur mutsuz şekilde antrenmanlar yapılır gerginlik olur yinede şampiyon oluruz olmasına ama bugünkü gibi ufak bir laubalilikte şampiyonluğun gittiği gerçeği var.

6 puan öndeyiz derbiye kadar spor programları ne kadar keyifli geliyordu bugün şampiyon olsak yine öyle olacaktı ama şimdi eziyet gibi 1 hafta geçecek psikolojik olarak bile ağırlığı olacak spor programlarını bile göresimiz gelmeyecek yapımda ve yayında emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Takım içinde benzer hava olur öyle maç oynadık kaybettik değil işin psikolojik tarafı var mutsuz şekilde antrenmanlar yapılır gerginlik olur sonuçta şampiyon oluruz olmasına ama bugünkü gibi ufak bir laubalilikte şampiyonluğun gittiği gerçeği var.
Maç sonrası haluyeti ruhalin nasıl boyle 10 sn bile direnc gostermedigimiz bir rezalet bekliyormuydun

Maç sonrası haluyeti ruhalin nasıl boyle 10 sn bile direnc gostermedigimiz bir rezalet bekliyormuydun
Yok beraberliği alırız diyordum ama karakter yoksunluğu yaşadık Kerem, Berkan, Abdülkerim gibi karakter koyacak adamlar kenarda kalınca demek ki adamlar daha fazla karakter koydu.

Yok beraberliği alırız diyordum ama karakter yoksunluğu yaşadık Kerem, Berkan, Abdülkerim gibi karakter koyacak adamlar kenarda kalınca demek ki adamlar daha fazla karakter koydu.
yabancı topcuları böyle kritik maclarda oynatmamak gerekıyor malesef

Ben çok rahattım yav 2-0, 3-0 falan alıriz diyordum adamlar 10 sn oyuna hukmedemedi boyle bir rezillik görmedim

Ben çok rahattım yav 2-0, 3-0 falan alıriz diyordum adamlar 10 sn oyuna hukmedemedi boyle bir rezillik görmedim
Ben 1-0 olsun 1 farkla bizim olsun diyordum o konuda hiç rahat değildim ama şampiyon oluruz diyordum sağolsun Ziyech Ferdi'yi Alphonso Davies gibi gösterdi.

Demirbay desek dizi oyunculuğuna geçebilir futbol olarak şu rezalet sonrası sene sonu için kötü fikir durmuyor.

Ben 1-0 olsun 1 farkla bizim olsun diyordum o konuda hiç rahat değildim ama şampiyon oluruz diyordum sağolsun Ziyech Ferdi'yi Alphonso Davies gibi gösterdi.

Demirbay desek dizi oyunculuğuna geçebilir futbol olarak şu rezalet sonrası sene sonu için kötü fikir durmuyor.
Macta torreira dısında futbolcu yoktu futbol nobetine de attım aynı boyle oynadı adam 10 kisiye karsı tek basina hatta ilk basta 11 kisiye karsi oynayıp birini devre dısı bıraktı

Acayip korkutucu başlık diğer ihtimal de var değil mi. Penaltısı var kırmızısı var topun girmemesi var hepsini geç takım heves kırdı en başta.

Acayip korkutucu başlık diğer ihtimal de var değil mi. Penaltısı var kırmızısı var topun girmemesi var hepsini geç takım heves kırdı en başta.
Konyaspor rahat olsa muhtemelen oynamaya çalışırlardı ama onlarda 1 puan yetiyor ona muhtaçlar kısacası bizim gibi rahat olmazlar bizim açımızdan iyi oldu.

+ Boey'de olmayinca :(
Sadece bir sağ bek değil aynı zamanda kademe canavarı, top kazanım ustası, pres master ve rakip bekleri çıkarmayan bir bek diyebiliriz o yokken pres gücümüz açık ara %50 düştü rakipten topu geri kazanım süresi halen iyi ama geçen sene çok daha iyiydi.

Torreira king pozsiyonunda sonda torreira kart gorse cenazemiz kalkmıstı yav cok net

Sadece bir sağ bek değil aynı zamanda kademe canavarı, top kazanım ustası, pres master ve rakip bekleri çıkarmayan bir bek diyebiliriz o yokken pres gücümüz açık ara %50 düştü rakipten topu geri kazanım süresi halen iyi ama geçen sene çok daha iyiydi.

+ fizik gucuydu iste dolayisiyla. Kademesi ki en onemli yaptigi islerden biriydi. Karsilik veremiyoruz her iki bekte de benzer sorun yasadik maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt