GSC Anket - Sizce Şampiyon Olacak mıyız? - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Anket Sizce Şampiyon Olacak mıyız?


?


  • Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi günkü maçları neden takip edildiği net anlaşılmıştır bu kadar hesap kitap boşuna yapılmadı güvenmeyen insanlar Konyaspor'u destekledi rahat çıkalım diye planladı asıl A planı bugün şampiyon olmaktı.

Dediğim gibi yatın kalkın Hatayspor'un son dakika gol yediğine sevinin çünkü yenmiş olsalar Konya'ya galibiyet lazım bu moral bozukluğu ve 40 bin kişi önünde yine galip gelip şampiyon olabiliriz ama maça kadar ortamın nasıl gerileceğini X kulüp tarafından sürekli neler yapılacağını bilmeyen yoktur.

1 haftalık süreç sanki 1 ay gibi geçerdi en kötü ihtiamalde 1 puan iyidir iki takımı üzmez yolumuza bakarız.
 
Oluruz yaw o kadar da değil de taraftara ders olsun. Yok 6 yok 7, yok yamultacağız falan. Öyle olmuyor işte bu işler..
Taraftar der abi senin ne yaptığın önemli takımın yüzde 80 i yabancı. 10 kişiye top oynamadım ya. Sanki fener şampiyon olduda bukadar rahat oynadilar
Beraberliği alamadı rezilller torreirayi dışarda bıraktım. O herif oynadı cunku
 
Taraftar yeri geliyor mbappe yi de istiyor taraftarlık isin sonunda realitesi olan bir sey degil bu rezilligi taraftarın fark bekletisi paklamaz yani.
 
Böyle bir rehavet böyle bir oyun anlayışı yok yensen sampiyonsun berabere kalsan sampiyonsun 10 kişilik takımı yenemiyorsun o zaman bu maçı onemsemedigin ortaya çıkar.Konya macina bırakırsan herşey olur.
 
Beraberliğe oynarsak kuş gelip topa gaga atar. Topu ağlarımızda buluruz. Hedef galibiyet olmalı. Galatasaray'ımız senelerdir beraberliğe oynamayı becerememiştir.
 
Her maçın şartları farklıdır. Bugün bize galibiyet şart olsaydı fener mala bağlar biz adam gibi oynardık. Ha önlem almalıydık orası en ciddi sorun. Bu mağlubiyete rağmen bir puanın yettiği bir başarı var. Bunların en büyük fantazisi bu sahada kupa almaktı unutmayın. Bu ağır eziklikten dolayı zorla sahaya bile çıktılar.

alacagız tabi şampiyonluğu sadece yönetim ve teknik ekibin rehavetinin cezasını çektik. Akıllanmışlardır umarım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt