GSC Anket Sizce Şampiyon Olacak mıyız?

?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maçın şartları farklıdır. Bugün bize galibiyet şart olsaydı fener mala bağlar biz adam gibi oynardık. Ha önlem almalıydık orası en ciddi sorun. Bu mağlubiyete rağmen bir puanın yettiği bir başarı var. Bunların en büyük fantazisi bu sahada kupa almaktı unutmayın. Bu ağır eziklikten dolayı zorla sahaya bile çıktılar.

alacagız tabi şampiyonluğu sadece yönetim ve teknik ekibin rehavetinin cezasını çektik. Akıllanmışlardır umarım
Bu arada ne zamandır "konsantrasyon" lafını görmediğim tek haftaydı. Hayat dersi gibi oldu. Şimdi tam konsantrasyonla aynı sahada iki Konyasporla oynasak da alırız

Şampiyon olalım da buruk filan da olmam. O kadar da mutlu olurum. Dün üzüldük şampiyon olduğumuz da seviniriz. 2006 yılında Fenerbahçe’ye 2 maçta da yenildik ama sonuçta biz şampiyon olduk. En önemli ve en kıymetli sezonlardan biriydi. Olalım da nasıl olursak olalım.

Olamazsak şaşırmam. Bu kadar şımarık bir taraftar-futbolcu-camia bazan en acı darbeyi hak eder. Sen maçlarını çantada keklik san. Konya gelir sahada yürürsen, 5 atarız rahat yeneriz yav ne stresi ne maçı ne korkusu dersen, gol atamayan Konya gelir sana 3 atar sahasında, götüne baka baka dönersin Istanbul'a.

Hiç kimse çıkıp eminim demesin. Gördük dün, eminleri, emin futbolcuları.

Eğer mallaşmazsak oluruz.

Bu maçta daha maçın başında ısınmaya çıkılırken Mert Hakan’ın yaptığı kışkırtmalara önce taraftar, sonra futbolcular gaza gelerek konsantrasyonun içine edildi.

Lan berabere kalsan şampiyonsun, 6 puan öndesin, mükemmel bir maça gelmişsin daha maç başlamamış. Sinirden her taraftarın yüzü düşüktü. Ulan Mert hakan kim ki senin zevkinin içine edebiliyor. Ne halt ederse etsin. Ama yok taraftar olarak sınıfta kaldık. Tabi bunu fırsat bilen o provokatör de maç başı, maç içerisinde her pozisyonda bunu kullandı. Biz de maça odaklanmak yerine Mert Hakan’a odaklandık.

Maçın başından sonuna kadar aşırı keyifsizdi. Düşünsene beraberlikte şampiyon oluyorsun. Maç en kötü berabere gidiyor 70 dakika, rakip 10 kişi ne keyif var, ne zevk var, ne heyecan var.. Baştan sona belliydi bu sonuç.

Hababam sınıfı sınıfta kaldı dedik ya.. Sınıfta kalan taraftar, hoca ve futbolcular oldu. Şimdi büte çalışıp geçme zamanı. Bu da bize ders olsun…

Benim için berbat bi hafta olacak. Bütün tadım kaçtı valla. Unutmak istiyorum açıkçası. Şu moddan bi çıkalım şampiyonluk düşünürüz şuan moraller baya kötü yani. Yani adamlar 1 sene ağladılar sen de adamlara 10 kişi burda yenildin adamlar bakın biz haklıyız falan diyorlar. Bu malzeme verilmemeliydi. Çok üzücü ve berbat bi gece.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız bu yıl hakemlerin feneri ittirmesine, algı operasyonlarına, yönetimimizin acziyetine, futbolcuların bazı maçlarda ağır ciddiyetsizliğine ve transferlerin büyük oranda patlamasına rağmen şampiyon olmamız büyük iş olacak

Benim için berbat bi hafta olacak. Bütün tadım kaçtı valla. Unutmak istiyorum açıkçası. Şu moddan bi çıkalım şampiyonluk düşünürüz şuan moraller baya kötü yani. Yani adamlar 1 sene ağladılar sen de adamlara 10 kişi burda yenildin adamlar bakın biz haklıyız falan diyorlar. Bu malzeme verilmemeliydi. Çok üzücü ve berbat bi gece.

Hangi konuda haklilar? Sampiyonlugu hak eden biziz. Tek macla sampiyonluk mu hak ediliyormus?

zerre umrumda olmayandır. hele dünkü kepazelikten sonra.

cl biletini aldık mı tamam.

şampiyonluğa en son 15 yaşında falan sevinmiştim.

Olacagiz ama heriflere 6:0 olayindam sonrada bir de bunu verdik, eksik gelip 10 kisi kalip birde bizi yenip yetmemis gibi mac sonu olaylarla yillarca yine bunu konusacaklar, cok kötü oldu cok

Yahu adamların hak mak muhabbetinin bir karşılığı yok, sen burada 5 tane atsaydın da 10 kişi kaldık hakem makem derler yine mağdur olurlardı. Canınızı onların ne dediğiyle sıkmayın, değmez ama iki haftadır sahada ciddi sorunlar var, bunlar çok daha cansıkıcı

Kendi evimizde 10 kişi fb'yi yenemiyorsak öyle şampiyonluğu ben🤬🤬
Bu sene g.tünü kaldıramayan kim varsa takımdan gönderilsin. Kendi takımında ilk 11 oynamayan rehabilitasyona muhtaç sözüm ona yıldız oyuncu da transfer edilmesin. 2 yıl sabrettik artık ne oynadığını bilen ve Avrupa'da başarı kazanabilecek bir takım kurmamız lazım.

Olacagiz ama heriflere 6:0 olayindam sonrada bir de bunu verdik, eksik gelip 10 kisi kalip birde bizi yenip yetmemis gibi mac sonu olaylarla yillarca yine bunu konusacaklar, cok kötü oldu cok
Bir sene icerde fisarida 3 tane yiyen herifler hala bunu malzeme yapabiliyorsa o kendi yüzsüzlükleri.
He diyip geçmek lazım.

Olamazsak zaten bu saatten sonra başta Dursun ve yönetimi olmak üzere, Okan ve katkı vermeyen tüm oyuncular defolup gidebilir. Böyle bir şeyin affı dahi olamaz.

Tarihimizde örneği yok. Ancak bu %100 şampiyonuz demek değil.

Dünkü laubalilikten sonra hoşnut değilim durumdan. Neticede ali koç denen herif tüm gücünü kullanıp algı yaratacaktır.

Camia üzerinde kendi kendimize stres oluşturduk. İlk yarıdan maçta 2-0 3-0 gibi net bir skor yapamazsak hele gol falan yersek ecel terleri dökeriz.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazılanlara şaşırıyorum yahu. Bakın bu heriflerle 6 yılda 15 maç yaptık 3 kez yenebildiler. Sahamızda kupa kaldırabilmek için yapmadıkları pislik kalmadı ellerine verdik. Şampiyonluklar aldık gözlerine soka soka. Neyi yıllarca konuşacaklar? İlk defa on kişi kaybetmiyoruz. Rakip forumlara malzeme veriyoruz. İki gün sabır unutacaz Konya'ya koyup tura çıkacaz olay bu!

Son düzenleme:
Tabii ki olacağız. Dünkü tokattan sonra kendilerine gelmişlerdir adam akıllı mücadele edip en kötü 1 puanı alırız en kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt