GSC Anket Sizce Şampiyon Olacak mıyız?

?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adamların hak mak muhabbetinin bir karşılığı yok, sen burada 5 tane atsaydın da 10 kişi kaldık hakem makem derler yine mağdur olurlardı. Canınızı onların ne dediğiyle sıkmayın, değmez ama iki haftadır sahada ciddi sorunlar var, bunlar çok daha cansıkıcı
Orası kesin bu sefer kırmızı kart tan yürürlerdi ama içerde bu kadar ezilemezsin 80 dk 10 kişi oynadılar bu çok daha kötü oldu. Yani mantıklı açıklaması yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olacağız Ama kimse de şampiyonluk hevesi kalmadı bence. Kursagimizda kaldı.
hiç bir şey olmaz hocam

şampiyon olursun 1 hafta içinde tüm sezon unutlur gider.

ama daha tehlikelisi ve şu an anlamadığım şekilde panik yapmış olan bizim tarftaki düşünce "ya olamazsak - adamlar son 20 senede yaşadıkları bütün travmaların toplamını 1 haftada yaşattılar bize" düşüncesi kafalara kondu.

Olacağız Ama kimse de şampiyonluk hevesi kalmadı bence. Kursagimizda kaldı.
Olursak rahatlar ortalık. Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum. Olursak falan diyoruz ya şu muhabbet bile şaka gibi ya gerçekten. Fkg maçı gerçekten şampiyonluk maçıymış kaybetsek gitti resmen ya.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu saatten sonra olmasakta olur.. Yenilebilirsin ama bu oyun kabul edilemez..

5 sene sonra kimse derbiyi hatırlamayacak ama kimin şampiyon olduğunu hatırlayacak. Beyler mhk ile ittire ittire potada tutuldu rakip. Bu maça 10 puan farkla çıkardık normal şartlarda. Konya'ya odaklanalım artık olan oldu. Şampiyonluk sonrası kim suçlu ise hesaplaşırız kendi içimizde.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bide şu durum var olay fenere yenilmek değil bziim mantık şampiyonluk olmalı bizi bunlardan ayıran en büyük etken bu zaten bunu unutuyorsunuz son bi kaç yıl hariç biz bunları zaten yenemiyoruz ve umrumdada değil açıkçası biz her sene şampiyon olup cl gidelim bunlar her sene bizi yenip kendini avutsun gram tınımda değil yani o yüzden rahatım bence bu kadar takmayın hafta sonu gerekeni yapacağımızı düşünüyorum Okan hoca da saha dikkatli olucaktır he sezon sonu ciddi bir temizlik şart

abi sacmalayin yaa yenildik sinir olduk gecti gitti ders alip konyaya koyup sevinecez o kadar

Fkg maçı gerçekten şampiyonluk maçıymış kaybetsek gitti resmen ya.
çok uzun süredir diyorum işin buralara kalmaması lazımdı diye

geçen senede aynı formatı uygulandı - bizim stadda kutlama hevesleri , bu sene aynı ... dün denedikleri buydu tamamen.

dünkü söylemlerinde de "denizli faciası gördüğüm en büyük rezillik" diye ön plana çıkaran ali koç elinden gelen her kaynağı harcayacak bunun gerçekleşmesi için.

bugün yapmamız gerekeni , haftaya konyada yapmamız lazım. erken gol - mental rahatlama

çok üzücü olan biz bugüne kadar hiç bitmemiş bir şeyi bitti saymadık ... bzie yakışmayan bir şey bu... ilk defa ağızlardan "bitmedi dhaa" densede kafalarda bitirilmişti - geçen seneki "kafalar güzel fenere koyma" konsepti yüzüdnen birazda bu.

bazı şeyleri bizde abartıyoruz - dokunulmazız hissi alıyoruz. bu son yıllarda değişiklik gösteren bir halimiz.

çok uzun süredir diyorum işin buralara kalmaması lazımdı diye

geçen senede aynı formatı uygulandı - bizim stadda kutlama hevesleri , bu sene aynı ... dün denedikleri buydu tamamen.

dünkü söylemlerinde de "denizli faciası gördüğüm en büyük rezillik" diye ön plana çıkaran ali koç elinden gelen her kaynağı harcayacak bunun gerçekleşmesi için.

bugün yapmamız gerekeni , haftaya konyada yapmamız lazım. erken gol - mental rahatlama

çok üzücü olan biz bugüne kadar hiç bitmemiş bir şeyi bitti saymadık ... bzie yakışmayan bir şey bu... ilk defa ağızlardan "bitmedi dhaa" densede kafalarda bitirilmişti - geçen seneki "kafalar güzel fenere koyma" konsepti yüzüdnen birazda bu.

bazı şeyleri bizde abartıyoruz - dokunulmazız hissi alıyoruz. bu son yıllarda değişiklik gösteren bir halimiz.
Abi ben dünkü maçta o bitane video vardı bi dünya öküz bitane kadına su şişesi falan atıyordu orda dedim bu maçı kaybedicez diye kendi kendime bunlar birlik hareketler değil fenerlik hareketler her sene onlar yapar kaybederdi genelde ibre terse döndü

Olacağız ama büyük bir sevinç olmayacak derbinin etkisi unutulmaz bir süre

Fenere yenildik diye sampiyonluga sevinmiyecegim kutlamiyacagim diyenleri hayretle izliyorum , fener her sene yensin biz her sene sampiyon olalim zerre umrumda degil.

onlarinki sadece zugurt tesellisi, tahrik olmayin onlarin istedigi buydu , sampiyon oldukdan sonra doyasiya kutlayip eglenmek lazim. Onlar sadece 3 puan aldi biz ise sampiyonlugu alacagiz insallah
kendinize gelin.

gormediniz mi dunki paylasimlarini , onlara inat sampiyonlugu doyasiya cilginca kutluyacagiz

Abi ben dünkü maçta o bitane video vardı bi dünya öküz bitane kadına su şişesi falan atıyordu orda dedim bu maçı kaybedicez diye kendi kendime bunlar birlik hareketler değil fenerlik hareketler her sene onlar yapar kaybederdi genelde ibre terse döndü
bak bağdat caddesinde yaşıyorum - bu dediğini benim gibi profilden daha iyi gören yoktur heralde.

20 sene aziz + 6 sene koç - 26 sene bunların ruh hastalıklarını gözümle gördüm, 2 adım yürümeye çıktığımda hissettim.

biraz benzemeye başladık - çok yanlış yoldayız taraftar profili olarak. tribün baskın kalmadı bu yüzden -lay lay lom du dünkü ortam. Keşke gidebilseydim diyordum sabahtan ama allah korumuş harbiden kalbim tekrlerdi stadda olsaydım sinirden...

dün gece 2:30 lara kadar kornalar fln filan - bastırılmış 10 senelik hasretlerine karşılık alabilecekleri tek şeydi - o da sayemizde oldu. yapacak bir şey yok. adamlar boğulurken son bir şeye tutundular şimdi 1 döndem daha kriz yaşamaları lazım.

bizimde aynaya bakıp kendimize çeki düzen vermemiz lazım bu konuda.

bırakın abi adamların haliyle dalga geçen şarkı bile var "ama biz sizi 6-0 yendik" diye - dalga konusu yani... dünde tek umurlarında olan şey buydu bitti gitti.

hatta şöyle düşünün akıllı fener taraftarı sevinsede "ulan şimdi ismail kalır seneye kesin" modunda lanet bile edecek.

Dün gecenin en çok gerileni, en çok sinir olanı, yerin dibine gireni kim

Tabii ki Selahattin Baki

Kendisinin paralı bir köpek olduğu net şekilde gün yüzüne çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt