GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Şikecilerin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. Kadiköy’deki derbileri yabancı hakem yönetirse belki bir tanesinde puan kaybederler ama haciosman şerefsizi o maçları O.Ç ve bu cihan aydın gibi operasyon çocuklarıyla şikebahçesine hediye eder.
Yani şikeciler puan kaybetmez ve bizde maalesef şu anki durumumuzla en az 3 maçta daha puan kaybederiz.
Transferler zaten fiyasko. Belki Morata sayesinde yükselişe geçeriz ama onu da pek beğenmemiştim ilk maçlarında.

Daha çok puan kaybederiz asıl deplasmlar şimdi başlayacak

Takimda bir psikolojik sorun var.
Kaan aciklama yapiyor az once, tum Turkiye bizim takim ici aramizi bozmamizi arzuluyor istiyor dedi.
Ya Acun ve Koc'un yaptigi baskiya dayanamiyorlar, ya da kulup icinde baska ego/para sorunlari var.

Son haftalarda Baris'in oyunu, yapilan bireysel hatalar, Mertens'in yok oluşu, Sara'nin yok oluşu, bunlar oyle kolay gecistirilecek olaylar degil.
Okan hoca'nin da kafasi nerde bilmiyorum, ama sahada degil.

Boyle devam ederse sampiyon olmamiz mucize, neredeyse imkansiz. Tamamen Fener'in hatalarina bakar.
O kadar vahim durumdayiz ki, bu gece 4 puan onde olmamiza ragmen bunlari konusuyoruz.
Normal sartlarda su haftada 4 puan onde olmak ister misin deseler heralde herkes sarilirdi.

Uzuluyorum, ama gercek kalite olmadan istikrar olmaz, istikrar olmadan basari olmaz.
Biz zaten 2-3 senedir Avrupa'da durumumuz belli, Turkiye'de futbol berbat diye zaten 1 ya da 2 olacagiz bu kesin, bu sefer 2.'lik geliyor gibi.

Ama gercekten uzucu, olasi sampiyonluk kaybinda senelerde 8 puan geriden gelen Fener'i dinleyecegiz ve bunun mimarlari belli.. Taraftari ipleyen yok malesef, yine olan taraftara olacak.. oyuncular mac sonu guluyor bir de acayip birsey.. simdi yine 2-3 gun izin verir hoca..

Siz neye göre gitmedi diyebiliyorsunuz? Okan buruk kovulansa öyle bir gitti dünyaniz sasar, bu futbol ile nereye gitmiyor? Fikstüre hci baktinizmi veya siz hic mac izliyormsunuz? Fener iki kere takilsa biz bes kere takiliriz. Belliki oyuncular okan buruka güvenmiyor ve resmen salmislar kendilerini bir kac oyuncu haric, onlarda biryere kadar takimi kurtarabiliyor.

Lokman Suresi (31:18)
"İnsanlardan (insanlara karşı) kibirlenip yüzünü çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü Allah, kendini beğenmiş övünüp duran kimseyi sevmez."

abi sorun şu

şampiyon olduk diyelim...bu sezon kaç aydır bu bütçedeki takım ne hallerde gidiyor ...

şampyon olunacak (inşallah tabii ama umudum çok azaldı) bütün bu problemler yokmuş gibi sevinilecek

kupa 98 yerde paraşütlere falan binecek , dernek turları atılacak ağustosa kadar CL için hazırlanılması gerekirken..

öyle bir denklemki şampiyon olsan dert olmasan dert.

Takım toparlarda bu Okan denen herifle toparlanmaz. Adam lemina cuesta değişikliğiyle maçı verdi

O cuesta işi tarihe geçti ya. Sene sonuna kadar sakatlık vs olmadığı sürece bir daha forma bulamayacak muhtemelen 8m euro + maaşıyla birlikte 13-14m euro çöpe gitti. Sallai-Jelert hatta Jakobs hepsinin bir mantığı var ama bu adamın alınmasının hiçbir mantığı yok

Yav bizim hangi Kasımpaşa maçımız rahat geçmiş nerede görülmüş bize gelince köpek gibi oynayan bir Kasımpaşa var fener hiçim puan kaybetmeyecek

Fenerinde daha Trabzon Beşiktaş Samsun maçları var bu işler belli olmaz öyle bitti gitti kaçan bişey yok puan farkını koruyabilmemiz lazımdı Okan buruk yerden göğe kadar hatalı lemina çıkarılırı dedim ekran başında

Gitmedi ama şansımızı zorluyoruz. Normal şartlar olursa Fenerbahçe'nin bu ligde minimum 2 kez daha puan kaybı yapacağını düşünüyorum. İç saha derbilerinde veya Anadolu deplasmanlarında puan kaybı yaşamaları mümkün. Bizim kendi maçlarımızla ilgili sorunumuz var mevcut form düzeyimiz çok fazla puan kaybına açık ama formumuzu düzeltirsek hepsini de kazanabiliriz iş tamamen bizde bitecek bu sezon.

Lider eksikliği var avantaj bizde ama hava kaybedilmiş durumda. Bu havayı ne Okan ne yönetim düzeltecek gibi

Beyler
Dakika 1 uzun top
Dakika 90 uzun top

Bu takımın bu taktik ile şampiyon olma ihtimali var mı?

Geri
Üst Alt