GSC Anket Sizce Şampiyonluk Gitti mi?

Ne diyorsunuz ?

• Evet

Oy: 94 58,0%
  • Hayır

Oy: 68 42,0%

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Anket kapatılmış .
Verecek çünkü plan filan yok takım hiçbir şeyi iyi yapmıyor. Üstüne salak salak kadrolar çıkıyor veya değişiklikler yapılıyor. Ahmet Kaan ile maç çevirmeye çalışıyoruz şaka gibi

Daha durun la kupada da fb’ye ezilip butun ruzgari rakibine verecek buyuk hoca Okan. Oluyu diriltecek futbol cahili rezil herif. Samsun’u ds yenemez bu takim daha sonra Trabzon’a da yenilir bakalim kacinci haftada verecekler sampiyonu ruhsuz herifler. Kotu oynamayi gectim kotu mucadele ediyi herifler. Sezon basinda 5 yemissin heriflerden butun takimlar eksik nile yenmis su Bjk’yi ama ruhsuz gibi rezalet mac oynayip ezilerek yeniliyolar. Gram umudum yok su takimdan sunu yeneriz buna yenilmeyiz diyemiyorum. Okan ne hale getirdin takimi Okan. Neyse sezon sonu bi 100 milyon daha harcarsin Anadolu takimlarini yenmek icin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncular şampiyon yapacak hoca değil.
Zaten benimde tek umudum oyuncuların karakter yapması

Geçen 2 senede yaptılar İcardi önderliğinde ama bu sefer yapmaları zor

Çünkü bunun için önce Okan denen vasıfısızın gitmesi lazım

Çünkü hatalı 11 çıkarıyor ve hatalı değişiklikler ile berbat ediyor her şeyi

Okan Buruk kovulursa zaten rakip malum takım bile eyvah bitti lig diye salar işi. Okan şuan net rakibin tek umudu ve motivasyon kaynağı. Adam olayı anlayamıyor durumun farkında değil kendini Fatih Terim sanıyor rüyalarda yaşıyor. Hatırlayan bilir, Rashica bizim için yeterli değil ben şampiyonlar ligini düşünüyorum daha kalitelisini istiyorum gibi bişeyler dediği haberler çıkmıştı. Bak şimdi adamı gönderdikten sonra kaç kişiye kaç milyon harcattın gördün şampiyonlar ligini. Adam net mobbingci. Zaha meselesinde de yazmıştım aylar önce tip olarak, tavır olarak tamamen mobbingci müdürlere benziyor ve düşünün mobbingci müdürlerin en önemli özelliği nedir? Bildiniz, işi bilmemeleri, yetersiz olmaları.

Yaa arkadaş bakın sıkıntı şu

Biz hocasız çıksak şampiyon oluruz

Ama Okan varken işimiz daha zor

Çünkü adam hatalı 11 çıkarıyor ve hatalı değişiklikler ile berbat ediyor durumu

Bu adamın takıma müdahale etmesi durdurulmalı

Onu bilmem ama 10 kişi kaldıktan sonra 3 lüye dönmemek için salak olmak lazım. Ahmakça kaydedilmiş bir maç.

Beraberlik alsan 2 beraberlik hakkın daha olacaktı şimdi 2 kez berabere kalsan rakip puan kaybetmezse lider oluyor.

Daha bunu bile beceremeyecek bir futbolcu topluluğu ve hoca var.

Sanki galibiyet lazım gibi arka taraf bomboş kaldı maçın başında yine rakip üzerimize boşluklardan geliyordu adam 50 metre top sürüp kimse müdahale etmeden gol atıyor.

Bunu kimse bana açıklayamaz.

Göstere göstere şike yapan bir fener var, ve gösteri göstere fener şampiyon olsun diye her tuşa basan bir TFF başkanı var.

Bunun üstüne oyun gücümüz de iyi değil. Valla gitti gibi, daha doğrusu elimizden göstere göstere alacaklar gibi.

İcardi gittiğinden beri vereceği belli oluyordu. O noktadan sonra oynanan futbol başı kesik tavuklar gibi.

Bir insan düsünün ücüncü sezonudan beri ayni takimin hoca ve iki kere sampiyon olmus, sizce nasil bir futbol beklersiniz? Oturmus bir oyun duzeni oyuncular esbere kimin nerde oldugunu bildigi icin rahat pas oyunu ama gel görki sanki okan buruk iki hafta önce bir enkaz olmus takimin basina gecmis gibi futbol oynatiyor.

Samsun maçına bağlı çünkü hem Göztepe hem Ts bizi yenebilir. Inşallah göztepe kupada devam eder. Hatta Ts

Gitti diyemeyiz.

Fb-Samsun maçından önce de fark 4 puana inince, gitti gitti diye kafa ütülediniz, sonra yine 6 puana çıktı fark. Hem de o rezil hakem yönetimine rağmen, kendi evinde 2 puan bıraktı Fb.

Alt tarafı Bjk deplasmanında yenildik. Sonuçta bir derbi deplasmanı. Fb de orada yenildi. Hem de neredeyse Rambo Okan seviyesinde bir hakem yönetimine rağmen.

Biz öyle ya da böyle derbileri bitirdik. Fb'in Bjk maçı duruyor daha. İç sahada Ts maçı duruyor. Sivas deplasmanı, Antep deplasmanı duruyor. Bunlar Samsun'dan kötü takımlar mı?

Fark maç fazlasıyla 6 puan. Oynanmamış maç kazanılmış sayılmaz.

Kazansalar dahi yine 1 mağlubiyet daha hakkımız var.

Her puan kaybından sonra, sonucun sıcaklığıyla bayıyorsunuz valla yaw. Fbliler bu kadar inanmıyor takımlarına. :d

Geri
Üst Alt