Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Ibra varsa listede gerisini okumam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forvet transferinde yıldız iyidir. gücün varsa en iyisi budur. atanın tutanın iyi olacak riske girmeyeceksin
bunlar bizim futbol fukarası medyamızın insanlara empoze ettiği düşünceler.
yıldız alan değil, yıldız yaratan bir yapıya bürünme yolunu seçti yönetim ve hoca.
tabiki adam alırken belli bir kalite aranacak, bruma, telles vsvs'de olduğu gibi.
ama ben artık yönetimin yüksek yıllık ücretlerle transfer yapacağını sanmıyorum ki doğrusu da budur.
düşük bonservis yüksek yıllık ücretle transfer yapmaktansa
yüksek bonservis düşük yıllık ücretlerle yetenekli ve potansiyelli gençlerin alınmasını tercih ederim.
forvet mevkiinde 18 inde belli edersin ne olduğunu. çünkü forvet oynamak yetenek işidir. ve bu yüzden gelişime aslında en kapalı mevkiidir. yani demek istediğim şu; genç bir oyuncu alalım fakat bu adam adı sanı bilindik biri olmalı. zaten forvet oyuncuları potansiyeli varsa 18 inde adı ezberlenir. bu yüzden gidip isimsiz birini almak genç bile olsa risktir bence
drogba 20 yaşında profesyonel olmuş, 24-25 yaşında dikkatleri üzerinde toplayabilmiş ve 26 yaşında chelsea'ye gitmiş.
ribery bize geldiğinde 22 yaşındaydı vsvs...
böyle bir sürü örnek var, tam tersi olan da bir sürü örnek var.
mevkinin çok bir önemi yok, adamda gelişme potansiyeli varsa her yaşta ve her pozisyonda gelişir, gelişmeye devam eder.
drogba 20 yaşında profesyonel olmuş, 24-25 yaşında dikkatleri üzerinde toplayabilmiş ve 26 yaşında chelsea'ye gitmiş.
ribery bize geldiğinde 22 yaşındaydı vsvs...
böyle bir sürü örnek var, tam tersi olan da bir sürü örnek var.
mevkinin çok bir önemi yok, adamda gelişme potansiyeli varsa her yaşta ve her pozisyonda gelişir, gelişmeye devam eder.
Owen, Agüero, Rooney derim ve çekilirim![]()