Volkan Güneş
Kırmızı Üye
- 17 Mayıs 2009
- 1.841
- 1
- 1.308
Gabbiadini gelcek bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siraliyayim
ZLATHAN-tercih'ul 1
torres- tercih'ul 2
balotel- tercih'ul 2.5 ,though bonservise 20 mil vermeyiz haral
chicarito- false 9 olarak seyedebilirz elektrikli adam
vucinich- ii kumaj
david vilya- tercih'ul 3
benzemo- real'in cavani yahud suarez'i alma iht'ine karsi essek bir tranf olur
rossi- pek olasi degil
djeko- tercih'ul 4
benteke- 14 millon civari mumkun
rhodes- bilmeyen warsa blckburn'lu ,cok ii tobcu
matri- biraz gamble olur fakat essah halini biliom form tutma iht'ine karsi
fred(brasil)- mantikli bir hamle olur
luuk de jong- gelecege yonelik ,incase n'castle dont purchase
wolfsinkel- begeniom
FINISH
3 sene önce Jordan Rhodes ile ilgili bir analiz yapmıştım (Huddersfield hayranlığımdan dolayı dikkatimi çekmişti , 5 senedir Huddersfield a takımında oynamaya başladığı zamandan beri takibimde, arşivde kim bilir nerededir bulamadım yazdıklarımı , bu sürede en az 25 maçını izledim) ve bir kaç kez öneri ve nöbet başlıklarında önermiştim , o sıralar 400-500bin gibi rakamlara alınabilecek bir durumdaydı ama geçen sezon 10m pound'a Blackburn'e transfer oldu , rakam olarak imkansıza yakın bir transfer , çoğu kişi bilmese de İngiltere'de çok popüler bir futbolcu.
Bu arada Huddersfield'ın Rhodes gittikten sonra Norwich'ten transfer ettiği James Vaughan'da oldukça kaliteli bir forvet , hava toplarında etkili , tekniği yeterli seviyede , güçlü bir nevi genç Elmander , 25 yaşında , yabancı sınırı olmasa kesinlikle çok katkı sağlayabilecek bir futbolcu.
Birde Joel Pohjanpalo var ,
16yaşında Helsinki a takımına alındı , 17 yaşında düzenli forma giymeye başladı , sezon başı Aalen'e transfer oldu , şu an 19 aşında ve Alman 2. liginde fena performans göstermiyor , sakatlığında dolayı sadece 12 maçta forma giyebildi ki bunların sadece 5i ilk 11 , forvet ve sağ açık mevkilerinde oynuyor , yaşına göre fiziği ve tekniği çok üst seviyede.
"Koskoca Galatasaray adını sanını duymadığımız futbolcuları mı alacak?" diye bir çok laf duyacaksın.
Sow benteke tarzı olmalı
tapa tapa duuu
Balotelli gamsızı 34 maçın 2'sinde falan üst düzey oynar.Diğerlerinde umursamaz bile.Mesela Rize'de maça çıktığını falan düşünemiyorum.O yüzden iş ahlakı olan adamlara bakmak lazım.
Rhodes'ı zamanında alsaydık ta keşke laf yeseydim![]()