Sizce Seneye Yabancı Forvetimiz Kim Olmalı?

Gerçekçi olmak gerekirse şuan İbrahimoviç'in gelmesi imkansız gibi birşey.Balotelli için ise kimi arkadaşlarımızın kafasında hal ve tavırları açısından soru işareti var ve Milan tarafından uçuk bir bonservis bedeli isteneceği aşikâr.Şuan için en yakın ihtimal Dzeko gibi görünüyor.

Dzeko yerine Mandzukici tercih ederim.

Kafa toplari müthis, inanilmaz öz veriyle oynuyor, defansa bile katkida bulunuyor, süper bir forvet. Lewandowskininde gelmesiyle kendine yeni takim aramaya baslamis diye haberler geciyor, Wolfsburgda istiyormus heralde geri.

Kalitesi bilinen,piyasada herkes tarafından bir oyuncuyu almak gibi garantici bir yoldan ziyade (yani yıllardan beri başka takımlar tarafından verebileceği en son katkıyı alana kadar kullanılmış birisinden bahsediyorum) porto gibi(al ve piyasası olunca sat politikası uygulamadan) şu scout işine yönelip ne kadar riskli olsada amq dünyasında illaki en az 1 tane dahi olsa yıllarca santrafor mevkisini emanet edebileceğin yıldız bir oyuncu çıkarmak çok mu zor.

Ankete göre Ibo ve Balo agir basiyor. Ama bunun birisini alabilmek icin 20 esek yüküyle para lazim.

siraliyayim

ZLATHAN-tercih'ul 1

torres- tercih'ul 2

balotel- tercih'ul 2.5 ,though bonservise 20 mil vermeyiz haral

chicarito- false 9 olarak seyedebilirz elektrikli adam

vucinich- ii kumaj

david vilya- tercih'ul 3

benzemo- real'in cavani yahud suarez'i alma iht'ine karsi essek bir tranf olur

rossi- pek olasi degil

djeko- tercih'ul 4

benteke- 14 millon civari mumkun

rhodes- bilmeyen warsa blckburn'lu ,cok ii tobcu

matri- biraz gamble olur fakat essah halini biliom form tutma iht'ine karsi

fred(brasil)- mantikli bir hamle olur

luuk de jong- gelecege yonelik ,incase n'castle dont purchase

wolfsinkel- begeniom

FINISH

3 sene önce Jordan Rhodes ile ilgili bir analiz yapmıştım (Huddersfield hayranlığımdan dolayı dikkatimi çekmişti , 5 senedir Huddersfield a takımında oynamaya başladığı zamandan beri takibimde, arşivde kim bilir nerededir bulamadım yazdıklarımı , bu sürede en az 25 maçını izledim) ve bir kaç kez öneri ve nöbet başlıklarında önermiştim , o sıralar 400-500bin gibi rakamlara alınabilecek bir durumdaydı ama geçen sezon 10m pound'a Blackburn'e transfer oldu , rakam olarak imkansıza yakın bir transfer , çoğu kişi bilmese de İngiltere'de çok popüler bir futbolcu.

Bu arada Huddersfield'ın Rhodes gittikten sonra Norwich'ten transfer ettiği James Vaughan'da oldukça kaliteli bir forvet , hava toplarında etkili , tekniği yeterli seviyede , güçlü bir nevi genç Elmander , 25 yaşında , yabancı sınırı olmasa kesinlikle çok katkı sağlayabilecek bir futbolcu.

Birde Joel Pohjanpalo var ,

16yaşında Helsinki a takımına alındı , 17 yaşında düzenli forma giymeye başladı , sezon başı Aalen'e transfer oldu , şu an 19 aşında ve Alman 2. liginde fena performans göstermiyor , sakatlığında dolayı sadece 12 maçta forma giyebildi ki bunların sadece 5i ilk 11 , forvet ve sağ açık mevkilerinde oynuyor , yaşına göre fiziği ve tekniği çok üst seviyede.

3 sene önce Jordan Rhodes ile ilgili bir analiz yapmıştım (Huddersfield hayranlığımdan dolayı dikkatimi çekmişti , 5 senedir Huddersfield a takımında oynamaya başladığı zamandan beri takibimde, arşivde kim bilir nerededir bulamadım yazdıklarımı , bu sürede en az 25 maçını izledim) ve bir kaç kez öneri ve nöbet başlıklarında önermiştim , o sıralar 400-500bin gibi rakamlara alınabilecek bir durumdaydı ama geçen sezon 10m pound'a Blackburn'e transfer oldu , rakam olarak imkansıza yakın bir transfer , çoğu kişi bilmese de İngiltere'de çok popüler bir futbolcu.

Bu arada Huddersfield'ın Rhodes gittikten sonra Norwich'ten transfer ettiği James Vaughan'da oldukça kaliteli bir forvet , hava toplarında etkili , tekniği yeterli seviyede , güçlü bir nevi genç Elmander , 25 yaşında , yabancı sınırı olmasa kesinlikle çok katkı sağlayabilecek bir futbolcu.

Birde Joel Pohjanpalo var ,

16yaşında Helsinki a takımına alındı , 17 yaşında düzenli forma giymeye başladı , sezon başı Aalen'e transfer oldu , şu an 19 aşında ve Alman 2. liginde fena performans göstermiyor , sakatlığında dolayı sadece 12 maçta forma giyebildi ki bunların sadece 5i ilk 11 , forvet ve sağ açık mevkilerinde oynuyor , yaşına göre fiziği ve tekniği çok üst seviyede.

"Koskoca Galatasaray adını sanını duymadığımız futbolcuları mı alacak?" diye bir çok laf duyacaksın.

Balotelli gamsızı 34 maçın 2'sinde falan üst düzey oynar.Diğerlerinde umursamaz bile.Mesela Rize'de maça çıktığını falan düşünemiyorum.O yüzden iş ahlakı olan adamlara bakmak lazım.

Geri
Üst Alt