Sizce Sezon Genelinde İlk 11 Nasıl Olur?

Yiğit Karagöz

Ya hadi bi...
Ulubatlı Souness
Şu an

Muslera - Cavanda-Chedjou-Hakan-Carole-Tolga-Selçuk-Podolski-Sneijder-Bruma-Eren

Gibi olacağını düşünüyorum. Peki Siz ?

Yasin-Podolski değişikliği ile sezon devam eder diye düşünüyorum.
Ama De Jong-Selçuk değişikliği de olmalı.

Olmasi gereken

Muslera-Cavanda-Chedjou-Hakan-Carole-Nigel-Tolga-Bruma-Wes-Podolski-Eren

Serdar Aziz'in durumuna göre stoper konusunda bir hamle olabilir ama pek beklentim yok.

Josue, Selcuk, Kolbeinn ve Sinan gibi iyi hamle oyunculari da olur.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Muslera
Transfer
Serdar
Transfer/Semih
Carole
Tolga
Selçuk
Bruma
Sneijder
Podolski
Eren

1bb3a22a21-30391.png

……………...Derdiyok……………….
Bruma…………………….…Podolski
……….Sneijder….De Jong………….
………………Cigerci…………………
Carole……………………….Cavanda
…………..Balta…Chedjou…………..
……………….Muslera……………….

……………...Derdiyok……………….
Bruma…………………….…Podolski
……….Sneijder….De Jong………….
………………Cigerci…………………
Carole……………………….Cavanda
…………..Balta…Chedjou…………..
……………….Muslera……………….
İnanılır gibi değil hala Chedjou'yu ilk 11'de düşünen Galatasaray'lıar var demekki. Yemin ediyorumki Semih Kaya'nın sakat olduğunu varsayalım giderim paf takımdaki stoperi yazarım oraya ama Chedjou'yu yazmam.

Twitter'da bir şey başlatmak gerek chedjou ile.

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

muslera

cavanda
serdar
semih
carole

de jong
selcuk

podolski
sneijder
bruma

eren

Hala Chedjou 11'e yaziliyor...

Takimda stoper yok onun icin Serdar iyilesene kadar idare etsin demek bile gelmiyor icimden.

Muslera-Chedjou-Balta uclusu cok uyumlu, ve Chedjou'nun laubaliliginden kaynaklanan hatalari bir kenara koyarsak iyi is cikariyorlar. Bu ikilinin onemli artisi hucuma cikarmada takima sagladiklari pas katkisi. Hem Chedjou, hem Balta stoper oyunculari icin oldukca yumusak ayaklara sahipler. Chedjou dun sirf korner vermemek adina kumar oynadi, bunu yapmamasi lazim tabii ki.

Chedjou'yu hatalari uzerinden kadrodan cikaranlar 2014/2015 sezonundaki Genclerbirligi macinin son pozisyonunda Semih Kaya'nin hatasi ile sampiyonlugun neredeyse kactigini unuttu galiba.

Selçuk ve Sabri nin olmadığı her 11 olur.hatta stoper de Salih i denesinler en azından merak ederiz bakalım ne yapacak diye.diğerlerinin ne yapacaklarını gayet iyi biliyoruz

Muslera-Chedjou-Balta uclusu cok uyumlu, ve Chedjou'nun laubaliliginden kaynaklanan hatalari bir kenara koyarsak iyi is cikariyorlar. Bu ikilinin onemli artisi hucuma cikarmada takima sagladiklari pas katkisi. Hem Chedjou, hem Balta stoper oyunculari icin oldukca yumusak ayaklara sahipler. Chedjou dun sirf korner vermemek adina kumar oynadi, bunu yapmamasi lazim tabii ki.

Chedjou'yu hatalari uzerinden kadrodan cikaranlar 2014/2015 sezonundaki Genclerbirligi macinin son pozisyonunda Semih Kaya'nin hatasi ile sampiyonlugun neredeyse kactigini unuttu galiba.

Semih Kaya 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda sakatlandığı Schalke04 maçına kadar olağanüstü performans sergilemişti ondan sonra özellikle Prandelli dönemiyle birlikte düşüş yaşadı ama bak ne diyorum ilk 2 sezon olağanüstü iyiydi peki sana soruyorum Chedjou'nun 4 yıl boyunca iyi olduğu bir dönem oldumu Galatasaray'da ?

Stoperde semih kaya ve serdar denenmeli. Tabi sakatlıktan kurtulabilirlerse.

Semih Kaya 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda sakatlandığı Schalke04 maçına kadar olağanüstü performans sergilemişti ondan sonra özellikle Prandelli dönemiyle birlikte düşüş yaşadı ama bak ne diyorum ilk 2 sezon olağanüstü iyiydi peki sana soruyorum Chedjou'nun 4 yıl boyunca iyi olduğu bir dönem oldumu Galatasaray'da ?
Nasil degerlendirdigine bagli. Genel performansa gore mi, yoksa istisnai hatalarin sayisina gore mi.

Benim icin genel performansi daha onemli, cunku kalitesini gosteren indikator odur. Ve bu konuda kendisinden geldiginden beri yeterli verim aldigimizi dusunuyorum. Elesteri aldigini yegane konu genelde laubaliligi ve hatta mukemmeliyetciliginden oturu aldigi riskler.

Muslera
Transfer
Serdar
Transfer/Semih
Carole
Tolga
Selçuk
Bruma
Sneijder
Podolski
Eren

semihi neye istinaden yazıyon renkdaş yani bu adamla ilgili beklentinmi var yoksa kaliteli bir oyuncu olduğunu falan mı düşünüyorsun?

semihi neye istinaden yazıyon renkdaş yani bu adamla ilgili beklentinmi var yoksa kaliteli bir oyuncu olduğunu falan mı düşünüyorsun?

Transfer yapılmazsa elde ki isimlerden daha fazla hata yapmaz diye yazıyorum.

Chedjou mu oynasın. Balta emekli olmuş zaten.

Yemin ediyorum böyle çok zor olmayan maçlarda Semih'e şans vermeliyiz stoper'de gerçekten boş bir adam değil 22 yaşında değeri +10 milyon avro'yu bulan kaç tane türk stoper hatırlıyorsunuz gerçekten inanırsa başarabilir ama bu fizikle değil hayvanvari bir kas yapması lazım Sergio Ramos'un geçirdiği evrim'de en büyük etki bu olmuştur Semih ağır değil hava toplarında çok kötü değil kademe markaj yapmasını biliyor az buçuk 1)fizik eksikliği 2)Moral eksikliği. Fiziğini iyileştirip düzenli oynamaya başlarsa moralide yerine gelir yeniden banko 11 oyuncusu olabilir ama bu dediğim iki şey çok önemli yanında Hakan'la Chedjou'yla olmaz ama bu iş kesinlikle hızlı agresif bir stoper lazım hep istediği Sakho mesela

Geri
Üst Alt