Size Göre En Güzel Arabalar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş araba, sert araba değil, fare gibin kıvrak, her yere sokabiliyorum falan iyi oluyor.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

trafikte çok iyi hem felaket seri hemde araya dereye iyi giriyor ama içi dışardan göründüğünden daha ferah ve geniş.seninki kaç model benimki 2013 73 binde dizel.

2014-Ford-Mustang-Ecoboost.jpg

Baja-20021-1200x800.jpg

Tescilden düşürülmüş BMW 2002 off-raoder...

Daha drift in adının konulamadığı yıllarda, 25 sene öncesinin yolları bunların lastik izleriyle doluydu...

trafikte çok iyi hem felaket seri hemde araya dereye iyi giriyor ama içi dışardan göründüğünden daha ferah ve geniş.seninki kaç model benimki 2013 73 binde dizel.

Aynen. Segmentinin iç hacmi en geniş olan arabası bence. 2012 model / 87 bin küsur / benzinli.

Aynen. Segmentinin iç hacmi en geniş olan arabası bence. 2012 model / 87 bin küsur / benzinli.

dizelini tavsiye ederim felaket kaçıyor arkadaşın c180 kompresörü var ışıkta bi kapışalım dedik 400m lik bir mesafeydi arabayı spor kullanıma falan aldı ama 2. ışığa geldiğimizde yakalayamadı beni o derece :D

dizelini tavsiye ederim felaket kaçıyor arkadaşın c180 kompresörü var ışıkta bi kapışalım dedik 400m lik bir mesafeydi arabayı spor kullanıma falan aldı ama 2. ışığa geldiğimizde yakalayamadı beni o derece :D

Kusura bakma da arkadaşın biraz hırtmış r’taş. Arabanın hakkını vermiyor arkadaşın anladığım kadarıyla.

Kusura bakma da arkadaşın biraz hırtmış r’taş. Arabanın hakkını vermiyor arkadaşın anladığım kadarıyla.

yok yok zaten 4 e attım beni yakaladı kısa mesafede gerçekten çok seri bir araba.

amg motor dopru bir kıyaslama değil.Her aracın 6 silndirli yada yüksek beygirli versiyonu mevcut ama amg ayrı bir tasarım , suv demek yanlış olur spor araç suv karışımı.

Tasarım olarak GLE coupe , X6 , VELAR , XC90 Arasında en yenilikçi VELAR.

X6 bence GLE coupe kadar şık değil.XC90 tam bir SUV ama diğerleri kadar spor değil ve 7 kişilik bir tasarım.

Bizimkiler x6 aldılar bu yaz şimdiden 5 bin Euro masraf açtı. Ondan sonra direksiyon ve torpido üstündeki deriler güneşte durduğu için soyulmuş. Şaka gibi 36 bin Euro luk araba 35 derece sıcaklığa dayanamıyorsa niye satıyorsunuz. X6 benim gözümde beş para etmez şimdi 32 ye satamiyorlar biri 28 verdi o gün alalı daha bir kaç ay oldu.
Mercedes den başkası yalan

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bizimkiler x6 aldılar bu yaz şimdiden 5 bin Euro masraf açtı. Ondan sonra direksiyon ve torpido üstündeki deriler güneşte durduğu için soyulmuş. Şaka gibi 36 bin Euro luk araba 35 derece sıcaklığa dayanamıyorsa niye satıyorsunuz. X6 benim gözümde beş para etmez şimdi 32 ye satamiyorlar biri 28 verdi o gün alalı daha bir kaç ay oldu.

X6 çok çabuk değer kaybediyor.

X6 çok çabuk değer kaybediyor.

Hikaye ya 2014 de açık artırmadan 13 bin Euro ya c220 almıştık 2010 model bu sene yani 3 sene sonra 11.500 e sattık. Şahane bir rakam 3 senede hiç değer kaybetmedi nerdeyse. Aynı senede abim 12 bin 750 Euro ya bmw 320d almıştı 2008 model oda bu sene 7800€ ya sattı. Mercedes den gerisi yalan değer kaybetmiyor hiç apple gibi resmen.
Honda da hiç değer kaybetmiyor. Ama fransız arabaları tam komedi 20 bin e sıfır alıyorsun öbür sene 11 bin e anca satıyorsun.

Yarın hacize gideceğim benim C5 ve Golf u sattım uygun bir araba alacam audi a6 veya Skoda superb düşünüyorum 2007-2008 model kararsızım şuan yada ufak bir araba alayım diyorum audi a2 türü az yakan.

2017-Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-front-three-quarter.jpg

Performansını falan bilmem ama dış görünüş olarak yapılmış en güzel araba olabilir.

ebay123004.jpg~original
8NZkyW.jpg

Yolda tutuş istikrarında bu model tarihin bir numarasıdır..

Komşumda şunlardan var hergün içim gidiyo benim gözümde Ferrari den güzel.

Mercedes SL 280 1970 Voitures Val-de-Marne - leboncoin.fr

Mercedes 280 SE W116 Voitures Hauts-de-Seine - leboncoin.fr

Mercedes in eski modellerinin tek kötü tarafı var. Klima performansı..
Normalin altında soğuk ve üstünde sıcak iklimlere uygun değil..
Klimayı açtığında, biraz sonra 1 vites güme gidiyo hemen, mecburen kaybı telafi etmek için alt vitesde yürümeye başlıyosun...

Geri
Üst Alt