- 14 Haziran 2009
- 29.827
- 14.905
- 2.868
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, tebrik ediyorum.Kurban ol sen bize.
Danyal Bey'in avatarını gördüğüm ilk günden beri zaten içim ısınmıştı ona. Kan çekmiş demek ki . . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, tebrik ediyorum.Kurban ol sen bize.
Danyal Bey'in avatarını gördüğüm ilk günden beri zaten içim ısınmıştı ona. Kan çekmiş demek ki . . .
anistonlu avatarımı hatırlıyon mu sen? 11 den beri 2 avatar kullandım bi aniston bi de su veled.
hadi anistonu biliyorum da, bu veledi niye yaptım onu bilmiyom bak
olmaz secemiyorum resimlerini sonra saatlerim gidiyor avatar ayarlayacam diye.Hayır. Geldiğim günden beri bu sevimli sıpa var. Ara verip Anistonlu avatara geçebilirsin bence. İçimiz açılsın.
bu ölmez işte.hep genç hali kalacak hayallerimizde ve her kadında onun kadınsılığını arayacağız,aniston da bile
Tam ölücü bu Danyal yemin ediyorum ahahahhahahahahahalın sizin olsunEkli dosyayı görüntüle 24989
Tam ölücü bu Danyal yemin ediyorum ahahahhahahahahah
Külliyen yalan.Got melisandre'nin yaşlı haline hallenen bir adamsın, ne anlatıyon ?
Ha öyle miydi o iş. Ulan danyal...Külliyen yalan.
Danyal'dır o sen karıştırdın yine.
Öyledir tabi kardeşimHa öyle miydi o iş. Ulan danyal...![]()
Ben genç halini bile öyle aman aman beğendiğimi söyleyemem.Got melisandre'nin yaşlı haline hallenen bir adamsın, ne anlatıyon ?
Erman gayet tutarlı bir adamdır, seni kendine gelmeye davet ediyorum.Adamın hayatı çelişkiler ve tutarsızlıklar üzerine kurulu. Hayret ediyorum doğrusu. Zamanında bu arkadaşa öfkelendiğinde sana kızmıştım abi ama ayıp etmişim. GSC huzurunda senden özür diliyorum.
Adamın hayatı çelişkiler ve tutarsızlıklar üzerine kurulu. Hayret ediyorum doğrusu. Zamanında bu arkadaşa öfkelendiğinde sana kızmıştım abi ama ayıp etmişim. GSC huzurunda senden özür diliyorum.
Tokat manyağı oldun MK, hala mı doymadın.Erman gayet tutarlı bir adamdır, seni kendine gelmeye davet ediyorum.
Erman gayet tutarlı bir adamdır, seni kendine gelmeye davet ediyorum.