- 14 Haziran 2009
- 29.827
- 14.905
- 2.868
Sana noluyor lan?Noluyor Mehmet arslaner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana noluyor lan?Noluyor Mehmet arslaner
Sana noluyor lan?
Üçtür zıplıyon ama bu olmadı.
Eşşşşşşşeğin s... oluyor.
Üçtür zıplıyon ama bu olmadı.
Sana noluyor lan?
Niye diyemem, sucukçu değil misin sen lalezar?
Niye diyemem, sucukçu değil misin sen lalezar?
Saygıyı senden öğrenecek değiliz.Moderatöre saygı!
Mustafa'yı da sucukçu mu yaptın MKBak Erman türker, buralara gerçeklerini döktürtme
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saygıyı senden öğrenecek değiliz.

Forum emekçilerini kendine kalkan ayapmaya kalkma MK !!! Senin gibi sendika ağalarını tanımayız, ezer geçeriz akıllı ol.Moderatöre saygı!
Mustafa'yı da sucukçu mu yaptın MK
Mustafa'yı da sucukçu mu yaptın MK
Senin için şereftir.Ebemden öğren o zaman
Pardon Erman Türker vari post girdim herkesten özür diliyorum.
Ulan mı? Votka vişne mi bu sefer?Ulan hala bir posta boş sade net bir şekilde verdiğin "eben" cevabını unutamıyorum![]()
Forum emekçilerini kendine kalkan ayapmaya kalkma MK !!! Senin gibi sendika ağalarını tanımayız, ezer geçeriz akıllı ol.
Hala bira mı içiyorsun sen? Ara vermedin mi? Cesaretin bu kadarı fazla. Aklını alırım.Mustafa sucukçu mu bilmem de senin yediğin sucukları iyi bilirim!!!
Bütün forum derken ? Toplasan şurada 4 kişi var. Senin kafa yine gitmiş, erken başlama şu merete akşam yemeğini bekle en azından.Alakası yok. Direnişlerde hiçbir zaman geride durmadık. Lakin adam moderatör ama çirkin yakıştırmalar var. Bütün forum adamı eziyor. Olacak iş değil!
Senin için şereftir.
Ulan mı? Votka vişne mi bu sefer?