Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elim titremiş (normal insanlar gibi) iki alıntı yapmısım istemsiz

Konunun kendisi başlı başına goygoy Ferit Bey. Sağlıklı hangi insan kalkıp burada kadın fotoğrafı paylaşsın ki . . .

Sağlıklı her insan ( ki geneli erkek forumun) kadınlara ilgi duyar. Güzel kadınlar da ilgi çeker ve paylaşılır. Bu durumda ya sen sağlıksızsın yada “iyiki varsın” denilecek kıvamdasın...

Şimdi ne desem bilemedim...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağlıklı her insan ( ki geneli erkek forumun) kadınlara ilgi duyar. Güzel kadınlar da ilgi çeker ve paylaşılır. Bu durumda ya sen sağlıksızsın yada “iyiki varsın” denilecek kıvamdasın...

Şimdi ne desem bilemedim...

Ferit Bey! Koca koca adamlar bu kadın çok güzel, şu memelere bak gibi muhabbeti yapacağının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. 20 yaşında o konu kapanmış olmalı. Hala devam ediyorsa sıkıntı var demektir!

Ferit Bey! Koca koca adamlar bu kadın çok güzel, şu memelere bak gibi muhabbeti yapacağının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. 20 yaşında o konu kapanmış olmalı. Hala devam ediyorsa sıkıntı var demektir!
Ulan başka nerelerine bakalım?
Aaaa saçının dip boyası gelmiş muhabbeti mi yapalım?

Şu memelere bak muhabbetini görmedim. Zaten konuda goygoy olmasa girip bakmam. Ama şimdi bulan var bulamayan var. Adamda burada bakıp tatmin ediyor. Herkes @Mehmet Arslaner ve bizim ile yaşıt değil ki tecrübeleri olsun :) onların baktığı bizim geçtiklerimiz diye adamlara sağlıksız diyemeyiz şimdi.

Konuyu çevirmeylim.
Şimdi her sağlıklı erkek gibi kadınlara bakıyormusun?
Bakmıyormusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt