Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Mustafa? Ulan Petek Dinçöz klibi sonrası kayboldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız şunu belirtmeden geçmeyeyim, prime döneminde adriana lima başka bir şeydi.
hala baska biseYalnız şunu belirtmeden geçmeyeyim, prime döneminde adriana lima başka bir şeydi.
Aynen. Ben artık dikkat ediyorum valla başlıklara, kendisi goygoy olduğu için giriştim yoksa yazmazdım.Konunun kendisi başlı başına goygoy Ferit Bey. Sağlıklı hangi insan kalkıp burada kadın fotoğrafı paylaşsın ki . . .
Bakıyorum da hatunun ismini duyunca iki kere alıntı olmuş.hala baska bise
Aynen. Ben artık dikkat ediyorum valla başlıklara, kendisi goygoy olduğu için giriştim yoksa yazmazdım.
Konunun kendisi başlı başına goygoy Ferit Bey. Sağlıklı hangi insan kalkıp burada kadın fotoğrafı paylaşsın ki . . .
Kim kime kayıyor?Katılıyorum. Konu kaydığı anda kaçıyorum. Dikkat etmek lazım. Forum hepimizin, kirletmenin çirkinleştirmenin anlamı yok!
Eyvahlar olsun çok sert... Mustafa'nın şimdi ayaklar zangır zangır titriyordur.Sağlıklı her insan ( ki geneli erkek forumun) kadınlara ilgi duyar. Güzel kadınlar da ilgi çeker ve paylaşılır. Bu durumda ya sen sağlıksızsın yada “iyiki varsın” denilecek kıvamdasın...
Şimdi ne desem bilemedim...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağlıklı her insan ( ki geneli erkek forumun) kadınlara ilgi duyar. Güzel kadınlar da ilgi çeker ve paylaşılır. Bu durumda ya sen sağlıksızsın yada “iyiki varsın” denilecek kıvamdasın...
Şimdi ne desem bilemedim...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan başka nerelerine bakalım?Ferit Bey! Koca koca adamlar bu kadın çok güzel, şu memelere bak gibi muhabbeti yapacağının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. 20 yaşında o konu kapanmış olmalı. Hala devam ediyorsa sıkıntı var demektir!
Sağlık konusu açıldığına göre @Melih Peker
Iyiki varsın doktor bey.
Ferit Bey! Koca koca adamlar bu kadın çok güzel, şu memelere bak gibi muhabbeti yapacağının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. 20 yaşında o konu kapanmış olmalı. Hala devam ediyorsa sıkıntı var demektir!
Yok MK yasakladı.