Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Hmmmm, yazdım bir kenara.edit yapıyodum editlemişsin.
bikiniye kadar tamam gerisi google reklamlarından dolayı sıkıntı yaratıyor. ayağımızı denk alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hmmmm, yazdım bir kenara.edit yapıyodum editlemişsin.
bikiniye kadar tamam gerisi google reklamlarından dolayı sıkıntı yaratıyor. ayağımızı denk alalım.
Allah'tan işaret ama anlayana tabii.CS Go oynuyorum eşimin ismi ile oynayan biri vurdu beni. Ulan yoksa bu konuyu mu takip ediyor.
Beyler siz neredeyse %90 ' ı çıplak atıyorsunuz . Güzellik kavramı bu olmamalı lütfen yapmayalım .
![]()
![]()
Nerelidir ?
Sen bu işten anlıyorsun.Beyler siz neredeyse %90 ' ı çıplak atıyorsunuz . Güzellik kavramı bu olmamalı lütfen yapmayalım .
![]()
![]()
Nerelidir ?
Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı BölümüYerli ha?
Yerli ha?
Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü
1995
Alman dili mi, ben öğretirim.Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü
1995
Entschuldigen Sie! Ist die Strasse nach Herz? Entşuldigen zi! Ist di ştrase nah Herz?Alman dili mi, ben öğretirim.
Ben size sadece nasil olmasi gerektigini göstermeye calisiyorum, yoksa hepsi dünya ahiret bacim.@Kenan Ünal Sen git yengenin gözlerinde kaybol. Evli barkli yolun yarısına gelmiş dinazorsun. Bizim mallara mi göz koydun şimdi! Bı doy be adam bı doy!