Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Yine benimkini koymuşsun

halay yani,yanlış anlaşılma olmasınSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine benimkini koymuşsun

halay yani,yanlış anlaşılma olmasınYine benimkini koymuşsunyine çekmem gerekecek sanırım
halay yani,yanlış anlaşılma olmasın
Ha iyi o zaman rahatım, hanım bile bu kadar takip etmiyor beni bu konularda.Yok sanırım![]()
![]()
İngiltere ve İrlanda'da piyasaya sürdüğü prezervatifleri toplama kararı alan Durex, 'bazı paketlerde yırtılma ve patlama riski olabileceğini' açıkladı.
Evli olanlar için sıkıntı olmaz da evli olmayanlar için sıkıntı büyük olurİngiltere ve İrlanda'da piyasaya sürdüğü prezervatifleri toplama kararı alan Durex, 'bazı paketlerde yırtılma ve patlama riski olabileceğini' açıkladı.
İlk gifde titredim diyebilirim.İsim yazarsan arkadaşlar mutlu olacaktır.
İlk gifde titredim diyebilirim.İsim yazarsan arkadaşlar mutlu olacaktır.
Bana özel paylaşım yapar mısın?@Hüseyin Civelek'e özel paylaşım onlar isim veremem
Bana özel paylaşım yapar mısın?
Rotada şaşma olmasın lütfenİlk gifde titredim diyebilirim.İsim yazarsan arkadaşlar mutlu olacaktır.
Kuzey ülkeleri favorim heis...hangi ülke istersin ?
İngiltere ve İrlanda'da piyasaya sürdüğü prezervatifleri toplama kararı alan Durex, 'bazı paketlerde yırtılma ve patlama riski olabileceğini' açıkladı.
Demir'i neden mentionladın ki.Prezervatifleri Demir mi üretiyormuş. @Demir Baş malzemeden mi çalıyorsun çakal
Lacey chabert sanirimİlk gifde titredim diyebilirim.İsim yazarsan arkadaşlar mutlu olacaktır.