Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooo sulh sağlanmış bir kaç gün önce az kalsın birbiriyle çatışmaya girecek arkadaşlar karı kız geyiği yapıyor, cümleten hürmetler iyi geceler beni forumum biter.
Seni de bekleriz abi biz gençlerin senin gibi üstadlardan öğreneceği çok şey var. Tecrübeleri genç nesillere aktarmak hususu önemli biliyorsun ki.

Evet ama ben temin ediyorum...
Üstad yukarıda da yazdım, yıllardır biz de sülalecek kaçak çay içiyoruz zaten hatta bizimkiler ezelden kaçak çaycı gibi bir şey yani. Lakin o Seylan çayının orjinalini bulmak zorlaştı artık şu Suriye'deki savaş durumundan dolayı.

Howdah ve Rabea artık yok ama...

Adam 85 sonrasi kadin bulamiyor.. Noldu da 85lerde kaldi andropoza mi girdin o yil.. noldu sana yasli karilari paylasiyorsun..

Bu konuda binlerce 20lik kari var ama gel gor ugur beyin tek like ki bile yok..

Seni de bekleriz abi biz gençlerin senin gibi üstadlardan öğreneceği çok şey var. Tecrübeleri genç nesillere aktarmak hususu önemli biliyorsun ki.
Ciddi anlamda tavsiye edebileceğim tek bir şey var o da evleneceğiniz kişiye mutlaka evlenmeden önce gerçek sizi göstermenizdir. Yoksa boşanıyorsunuz tecrübeyle sabittir, evlendikten sonra ister istemez normalinize dönüyorsunuz evlendiğiniz kişi hayatının şokunu yaşıyor.

Son düzenleme:
Sana ne yahu musallat oldun istediğimi beğenirim sana mı soracağım...

Benim goz zevkimi bozuyorsun birami almisim.. beyaz atlet ve cizgili mavi boxerimla konuya giriyorim senin igrenc fetishini goruyorum.

85 sonrasi kadinlara neden ilgi duymuyorsun? Andrapozsa eger @Melih Peker bey yardimci olabilir.

Vicdansız herif artık olduğun her yerde kavga gerginlik var demezsin @Keramettin TANRIVERDİ
Hürmet falan etmiyorum!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciddi anlamda tavsiye edebileceğim tek bir şey var o da evleneceğiniz kişiye mutlaka evlenmeden önce gerçek sizi göstermenizdir hiç şüphesiz. Yoksa boşanıyorsunuz tecrübeyle sabittir, evlendikten sonra ister istemez normalinize dönüyorsunuz evlendiğiniz hayatınızın şokunu yaşıyor.
Birlikte yaşamak... Dini açıdan bakarsak uygun bir durum değil ve toplum tarafından bakarsak TR toplumunda yine hiç de hoş karşılanmayan bir durum. Lakin belirli bir süre aynı evde yaşamak evlenmeden önce karşınızdaki insanı tanımak için muazzam bir fırsat bence.

Yani din ve toplum tarafindan olusturulan ahlak cercevesi bir yana, 21. yuzyilda evlenecegi kisiyle beraber yasamamis insan aklini peynir ekmekle yemistir

Felaket 1 risk

MV5BNThjNzc1OTQtZTFiOC00NzNiLWEwMWYtMWYzMDE5NDBhOWMwXkEyXkFqcGdeQXVyNjUwNzk3NDc@._V1_.jpg

Vicdansız herif artık olduğun her yerde kavga gerginlik var demezsin @Keramettin TANRIVERDİ
Hürmet falan etmiyorum!

Ben yokken de kavga ediyor Dorukla Uğur

Biri akrabam ama dikkat ediyorsan aralarındaki mevzuya karışmıyorum bile.

Neyse kırıldım şu mesaja, iyi forumlar herkese.

Ben yokken de kavga ediyor Dorukla Uğur

Biri akrabam ama dikkat ediyorsan aralarındaki mevzuya karışmıyorum bile.

Neyse kırıldım şu mesaja, iyi forumlar herkese.

Yanlış anladın herhalde. Niye karışmıyorsun demek istemedim. Her fırsatta bana “ortamı geriyorsun” “ yazdığın her konuda kavga var” gibisinden şeyler yazıyorsun. Bak bırak yazmayı, okumadığım konuda bile kan dökülmüş. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt