- 18 Temmuz 2009
- 82.306
- 240.686
- 5.263
O değilde Sarıyer nere Yeşilköy nere yav
Naptınız siz
Naptınız siz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendin demedin mi ? daha tam olmemis gogusleri fuze gibiDoruk sil bu postu mezarlık filan sapıklık o ne demek yahu iyi ki vefat etmiş iki kişinin resmini başlıkta paylaştık nekrofili filan mı diyorsun raporluk post atıyorsun yine ben sapıksam sen nesin?
ss ne demek benim bildiğim tek ss Schutzstaffel bilsem ne olduğunu kendim anlatırım...Kendi anlatsın, @Uğur Güzel
Ne saçmalıyorsun daha tam ölmemiş diye füze müzeKendin demedin mi ? daha tam olmemis gogusleri fuze gibi
Birgün senin de yabancı hatunlarla yaptığın futbol sohbetlerini dinlemek isteriz heis.Kendi anlatsın, @Uğur Güzel
Sen bu ifadeyi kullandin mi, kullanmadin mi dogruyu soyle...Ne saçmalıyorsun daha tam ölmemiş diye füze müzesen kendi yorumlarını iç ses olarak duyup şizofren olarak okuduğunu mu sanıyorsun nedir yahu
![]()
Yuvarlak memeleri var hanim ablanin, tamda olmemis is var hala..
Koç kampüsü rumeli fenerindedir benim ev de yaşilköyde idi...Kız iskeleye gidecekti ben götürürüm demiştim öyle bir şey hatırlıyorum...O değilde Sarıyer nere Yeşilköy nere yav
Naptınız siz
Hayır asla kullanmadım benim öyle bir postum yok...Baya baya iftira atıyorsun alıntı içine kendi fikrini yazıyorsun çıkar göster postu zira bu başlıkta silinmiş tek bir postum yok...Sen bu ifadeyi kullandin mi, kullanmadin mi dogruyu soyle...
Uğur sen bayağı zenginsin de çaktırmıyorsun herhalde, Yeşilköy'de ev falan.Koç kampüsü rumeli fenerindedir benim ev de yaşilköyde idi...Kız iskeleye gidecekti ben götürürüm demiştim öyle bir şey hatırlıyorum...
Reis doğru söyle delikanlı gibi,sapladın mı saplamadın mı?Hürmetler...İftira atma reis felemenk yengenizi taksiye bindirip kampüse gönderdim eğer eli elime değdiyse allah cezamı versin olayı biliyorsun tahrifat yapıyorsun...
Ne alakası var maddi durumumdan hiç bahsetmedim sadece küfür edilirken hadi söyle işsiz güçsüzsün denince bir iki kelam etmiştim galiba sevdiğim konular değil bunlar...Uğur sen bayağı zenginsin de çaktırmıyorsun herhalde, Yeşilköy'de ev falan.
Mal varligini acikla reis en iyisiNe alakası var maddi durumumdan hiç bahsetmedim sadece küfür edilirken hadi söyle işsiz güçsüzsün denince bir iki kelam etmiştim galiba sevdiğim konular değil bunlar...
Bu ne lan sjshsjsReis doğru söyle delikanlı gibi,sapladın mı saplamadın mı?Hürmetler...
Küfür etmeyeceksen söylüyorum yukarıda allah var hayır zira çok şükür bu yaşıma kadar zina yapmadım yapmam da...Hürmetler...Reis doğru söyle delikanlı gibi,sapladın mı saplamadın mı?Hürmetler...
Takdir ettim bravo.Ne alakası var maddi durumumdan hiç bahsetmedim sadece küfür edilirken hadi söyle işsiz güçsüzsün denince bir iki kelam etmiştim galiba sevdiğim konular değil bunlar...
Bu adam zengin olsa ne olur gönlü fakir. Kaçak çay içen adamı ciddiye alamıyorum pek.Uğur sen bayağı zenginsin de çaktırmıyorsun herhalde, Yeşilköy'de ev falan.
Ama editlenmis var.. suan forumdaki ciplak memeli paylasimin duruyor mu? DURMUYORHayır asla kullanmadım benim öyle bir postum yok...Baya baya iftira atıyorsun alıntı içine kendi fikrini yazıyorsun çıkar göster postu zira bu başlıkta silinmiş tek bir postum yok...
Yuvarlak memeleri var hanim ablanin, tamda olmemis is var hala..
Ne kacak cay icen turanci miBu adam zengin olsa ne olur gönlü fakir. Kaçak çay içen adamı ciddiye alamıyorum pek.