- 18 Temmuz 2009
- 82.306
- 240.686
- 5.263
Uğur 85 sonrası doğan nesile düşman sanırım
Kadın paylaşırken bile 85 öncesini paylaşıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok alakası yok şimdi favorilerimi paylaşıyorum korkmayın müstechenliğe bundan sonra asla yer yok, kurallara uyulmalı...Geliyorum 85 sonrasından örneklemeler sunmaya...Uğur 85 sonrası doğan nesile düşman sanırım
1 barbara palvin resmi alalım
gecemiz canlansın
Tarih bilen bir tek kendisi var sanki forumda...Uğur 85 sonrası doğan nesile düşman sanırım
Mature dicem ama ölmüş kadını paylaşarak neyi amaçlamaktır çözemedim.Uğur 85 sonrası doğan nesile düşman sanırım

Adam tarih bilgisiyle yabancı hatun tavlamışTarih bilen bir tek kendisi var sanki forumda...
Biri buna forumda tarihciler cok kiz dusuruyor mu dedi naptiysa..
Tarih bilen bir tek kendisi var sanki forumda...
Biri buna forumda tarihciler cok kiz dusuruyor mu dedi naptiysa..
No ss no güven.Adam tarih bilgisiyle yabancı hatun tavlamış
Örnek al biraz kuzen.
İftira atma reis felemenk yengenizi taksiye bindirip kampüse gönderdim eğer eli elime değdiyse allah cezamı versin olayı biliyorsun tahrifat yapıyorsun...Adam tarih bilgisiyle yabancı hatun tavlamış
Örnek al biraz kuzen.
O hatunu eve götürüp tarih anlatman benim için tavlamaktır. Temasa gerek yok ne iftirası yav.İftira atma reis felemenk yengenizi taksiye bindirip kampüse gönderdim eğer eli elime değdiyse allah cezamı versin olayı biliyorsun tahrifat yapıyorsun...
Kendi anlatsın, @Uğur GüzelNo ss no güven.
Ne diyon reis tarihçi ayagına mı yatıyor diyorsun![]()
AkjsjsskksksskO değil de 85 sonrası doğan çok kimse aklıma gelmedi yahu...
Eve götürme niyetinde değildim sarıyer sahilinden yavaş yavaş yeşilköy sahiline kadar getirince sana çay yapayım dedim o yani zaten saat geç oldu deyip gönderdim...Böyle yaparsanız bir daha detay paylaşmam...O hatunu eve götürüp tarih anlatman benim için tavlamaktır. Temasa gerek yok ne iftirası yav.
Kötü bir niyetle söylemedim yav, eve attı derdim yoksa.Eve götürme niyetinde değildim sarıyer sahilinden yavaş yavaş yeşilköy sahiline kadar getirince sana çay yapayım dedim o yani zaten saat geç oldu deyip gönderdim...Böyle yaparsanız bir daha detay paylaşmam...
Doruk sil bu postu mezarlık filan sapıklık o ne demek yahu iyi ki vefat etmiş iki kişinin resmini başlıkta paylaştık nekrofili filan mı diyorsun raporluk post atıyorsun yine ben sapıksam sen nesin?Ne dusundugumu acikca soyleyeyim oyleys Ugur gercekten sapik bir karakter..
Sizofrenik boyutta ve bu sapikliginin farkinda degil.. mezarliklari ecdanimiz ayagina gezen sapik dusunceleri olan biri
Tamam ama galatasaray tarihiydi...Kötü bir niyetle söylemedim yav, eve attı derdim yoksa.
Eve götürüp tarih anlattı dedim, daha kibar nasıl diyeyim.