Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ama gördüğünüz üzere bu konuda da son noktayı koydum zira daha güzel biri yok...Ayrıca amaç nüdizm değil doğal güzelliği ortaya koymak...Sıfır estetik şimdiki kokanalar gibi estetik yok botoks yok sıhhatli bir aktristti rahmetli...Kadın 83 yaşındayken de şimdiki 40 yaşındakilerden güzeldi;

rehost%2F2016%2F9%2F13%2F1dfb56b3-224f-49fd-91a4-25f3e7a92997.jpg

Angelina-Jolie-High-Definition.jpg

Kim der ki aralarında 40 yaş var...
Tamam hacı her noktada son noktayı koyuyorsun forumun kalanı sadece bir simülasyon senin için geri kalanlar olarak da hepimiz malız

Ne desek tatmin olursun acaba merak ediyorum.

uğur saçma saçma şeyler atmaya devam edersen
konudan uzaklaştırabilirim.
zor kullandırma
Ciddi misin? Niye aralarında anita ekberg 81 yaşındayken çekilmiş fotosu ve angelina jolienin de 41 yaşındayken çekilmiş fotosunu paylaştım...Jolie hayranı mısınız? Kusura bakmayın ama gerçek fotolar bunlar hakikat yani ne yapalım hürmetler...

Ugur trasi keste forum halkindan ozur dilee.

Bu ne bencillik hani ugur guzel hata yapmazdi.. egonu bir kenara birak ve ozur dile

Tamam hacı her noktada son noktayı koyuyorsun forumun kalanı sadece bir simülasyon senin için geri kalanlar olarak da hepimiz malız

Ne desek tatmin olursun acaba merak ediyorum.
Estağfurullah hiçbir zaman mal gibi çirkin ifadeler kullanmadım hep söylemediğim şeyleri yazıyorsunuz üstat bu bayram günü bu kadar üsteme gelmeyiniz...Ayrıca buyrun daha güzelini siz paylaşın başlık "size göre" değil mi? Ayrıca kabul edin rahmetli çok güzeldi...Toprağı bol olsun...

Erkek memesi yasak değilken kadın memesi neden yasak onu konuşmak gerek aslında ama gerek yok. Hırvatlar 2-0 öne geçti.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Meme bence de yasak olmamalı

Şaka maka indexleniyor sonra uygunsuz içerik var bu sitede diye. Bu yönde sıkıntılar yaşadık geçmişte.

Sansürü sevmem ama boku çıkmamalı.

Ne için özür dileyeceğim? Ayrıca asla hata yapmam demedim ben kulum allahtan başka herkes hatalıdır...
Asla hata yapmam demedin mi ?

Sinan bir haftadir kafana vura vura, hata yapacaksin ve bende sana tekmeyi vuracagim demiyor mu!

Bu foruma kucuk cocuklarimizda giriyor ama sen bencillik yaptin onlari dusunmedin.. cirilciplak kadin resmi attin! Bunun icin ozur dileyecektin.

Forum kurallarini ve forumda nasil davranmmam gerektigini bilmiyordum deyip ozur dile

Estağfurullah hiçbir zaman mal gibi çirkin ifadeler kullanmadım hep söylemediğim şeyleri yazıyorsunuz üstat bu bayram günü bu kadar üsteme gelmeyiniz...Ayrıca buyrun daha güzelini siz paylaşın başlık "size göre" değil mi? Ayrıca kabul edin rahmetli çok güzeldi...Toprağı bol olsun...
Güzel değil diyen oldu mu? Sende hastalık falan var herhalde

Bu konuda en güzelini ben paylaştım son noktayı koydum diyen ilk kişi olabilirsin zira, bütün konulara sen yaz biz okuyalım sadece nasıl olsa son nokta sensin kimse yormasın kendini.

Asla hata yapmam demedin mi ?

Sinan bir haftadir kafana vura vura, hata yapacaksin ve bende sana tekmeyi vuracagim demiyor mu!

Bu foruma kucuk cocuklarimizda giriyor ama sen bencillik yaptin onlari dusunmedin.. cirilciplak kadin resmi attin! Bunun icin ozur dileyecektin.

Forum kurallarini ve forumda nasil davranmmam gerektigini bilmiyordum deyip ozur dile
Evet asla hata yapmam demedim...Uyduruyorsun çıkar da göreyim o postu zira benim tiynetime ters öyle bir laf etmek...

Güzel değil diyen oldu mu? Sende hastalık falan var herhalde

Bu konuda en güzelini ben paylaştım son noktayı koydum diyen ilk kişi olabilirsin zira, bütün konulara sen yaz biz okuyalım sadece nasıl olsa son nokta sensin kimse yormasın kendini.
Ya üstat güzel değil mi dediniz diyorum; hakkını teslim edin çok güzel bir kadındı dedim...Yoo keyif alıyorum farklı görüşlerden hürmetler...

Haklısınız bu açıdan düşünmemiştim sadece böyle bir kural yoktu ama mantıklı...
Bu fotolara bakmak ve başkalarının bakmasını sağlamak göz zinası değil mi

Hani zina yapmamıştın sen

Ciddi soruyorum bilgim eksik olabilir diye, göz zinası değilse lütfen değil de 150 satır açıklama yapma, okumaktan yoruldum yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt