- 18 Temmuz 2009
- 82.306
- 240.682
- 5.263
Uğur nabıyon sjsjsjss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar bilişim bilgim yok kusura bakma...Sen halledersin senin işlerin onlar...Belli belli.. memeleri sansur falan yapsaydin bu olmams
Estetik örneklemesi sanat tarihinden hürmetler...Uğur nabıyon sjsjsjss
Yasak yav bu kadarı.Estetik örneklemesi sanat tarihinden hürmetler...
O kadar bilişim bilgim yok kusura bakma...Sen halledersin senin işlerin onlar...
Tamam bilmiyordum...Yasak yav bu kadarı.
Ulan hırbo alıntılayacağına editleseneçıplak resim olmaz

Nerede yazıyor bu kurallar hiç okumadım bir tarafından bana kural uyduruyormuşsun gibi geliyor ama öyle olsun...Tamam memelerini sansurleyecem ama dikkat et forumda hala resit olmayan berat gibi gencler var
Beni taklit et diyorum sana ama anlamiyorsun.. once forum halkindan ve degerli yoneticilerden ozur dile bu yaptigin erotik hareket icin..Nerede yazıyor bu kurallar hiç okumadım bir tarafından bana kural uyduruyormuşsun gibi geliyor ama öyle olsun...
Konuyla ilgili yorumu @MK 'ya bırakıyorum.Tamam bilmiyordum...
bana 1 daha hırbo deme.Ulan hırbo alıntılayacağına editlesene
Sg.bana 1 daha hırbo deme.
Tamam ama gördüğünüz üzere bu konuda da son noktayı koydum zira daha güzel biri yok...Ayrıca amaç nüdizm değil doğal güzelliği ortaya koymak...Sıfır estetik şimdiki kokanalar gibi estetik yok botoks yok sıhhatli bir aktristti rahmetli...Kadın 83 yaşındayken de şimdiki 40 yaşındakilerden güzeldi;Site engelleme yiyecek böyle giderse bu konu yüzünden çırılçıplak foto paylaşmayın yav
Hem de everesti var...Meme var dediler geldik
uğur saçma saçma şeyler atmaya devam edersenTamam ama gördüğünüz üzere bu konuda da son noktayı koydum zira daha güzel biri yok...Ayrıca amaç nüdizm değil doğal güzelliği ortaya koymak...Sıfır estetik şimdiki kokanalar gibi estetik yok botoks yok sıhhatli bir aktristti rahmetli...Kadın 83 yaşındayken de şimdiki 40 yaşındakilerden güzeldi;
![]()
![]()
Kim der ki aralarında 40 yaş var...
Hem de everesti var...