Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkek memesi yasak değilken kadın memesi neden yasak onu konuşmak gerek aslında ama gerek yok. Hırvatlar 2-0 öne geçti.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuna yorumunuz ne olur merak ettim
Not:Ekşide gördüm

Ya niye özür diliyorum ki senden? Böyle bir kural yoktu okumadım ama site açısından teknik sıkıntı oluyormuş mantıklı dedim bundan sonra benzer bir post atarsam o zaman özür dilemem gerek...

Sitenin kurallarini bilmeyerek cignedin.. ayrica benden degil forumdan ozur dile goz zinasi yapmayi da kes..

Bu fotolara bakmak ve başkalarının bakmasını sağlamak göz zinası değil mi

Hani zina yapmamıştın sen

Ciddi soruyorum bilgim eksik olabilir diye, göz zinası değilse lütfen değil de 150 satır açıklama yapma, okumaktan yoruldum yav
Üstat göz zinası fıkıhta geçer kuranda geçmez...Ben zina yapmadım dedim müstechen resimlere bakmadım hiç görmedim asla bakmam demedim ki...Ben sağlıklı bir erkeğim güzele bakarım ama dindar bir müslüman olduğum için yedi kebairden olan zina günahını işlemem...Ne yani siz hiç bakmadınız mı?

Ayrıca şeriatta ehven-i şer vardır...Ridda Savaşlarında Hazreti Ebubekir müslüman askerlerine istimna yapmaya salık vermiştir bunun için Hanbeli mezhebinde zinadan uzak tuttuğu için bırak günahı, sevap bile sayılır ama Türklerin mezhebinde ehven-i şerdir yani küçük günahtır ki göz zinası dediğiniz şey küçük günah bile değildir sadece mekruhtur, hürmetler...

Üstat göz zinası fıkıhta geçer kuranda geçmez...Ben zina yapmadım dedim müstechen resimlere bakmadım hiç görmedim asla bakmam demedim ki...Ben sağlıklı bir erkeğim güzele bakarım ama dindar bir müslüman olduğum için yedi kebairden olan zina günahını işlemem...Ne yani siz hiç bakmadınız mı?

Ayrıca şeriatta ehven-i şer vardır...Ridda Savaşlarında Hazreti Ebubekir müslüman askerlerine istimna yapmaya salık vermiştir bunun için Hanbeli mezhebinde zinadan uzak tuttuğu için bırak günahı, sevap bile sayılır ama Türklerin mezhebinde ehven-i şerdir yani küçük günahtır ki göz zinası dediğiniz şey küçük günah bile değildir sadece mekruhtur, hürmetler...
Peki.

Bunu söyleyen sen misin gece gündüz göz zinası yapıp gençleri baştan çıkaran sen :)
Allahtan kork.. gordun mu beni zina yaparkende foruma hedef gosteriyorsun..

Elbette begendigimiz bekar ablalari burada paylastik ama senin gibi olmus kadinlari cirilciplakta afise etmedik..

Birde ilgisi yokmus beyfendinin.. dolgun lafini duyunca cat resmi koydun buraya.. tesaduf mu denk geldi yani kim bilir bilgisayarinda daha neleri var..

Bir gun reelde gorusursek lutfen tokaslamayalim.. o ellerin buram buram tarih kokuyordur goz zinacisi seni

1 barbara palvin resmi alalım

gecemiz canlansın

Allahtan kork.. gordun mu beni zina yaparkende foruma hedef gosteriyorsun..

Elbette begendigimiz bekar ablalari burada paylastik ama senin gibi olmus kadinlari cirilciplakta afise etmedik..

Birde ilgisi yokmus beyfendinin.. dolgun lafini duyunca cat resmi koydun buraya.. tesaduf mu denk geldi yani kim bilir bilgisayarinda daha neleri var..

Bir gun reelde gorusursek lutfen tokaslamayalim.. o ellerin buram buram tarih kokuyordur goz zinacisi seni
Dolgun kadınları beğendiğimden normalde bu başlıkta daha önce hiç paylaşım yapmama rağmen mecburen paylaşmak zorunda hissettim kendimi ayrıca asla bilgisayarıma öyle şeyler kaydetmem internetten görsel taradım bulup çıkardım zira eskiden o fotoğrafların kartpostalları vardı bende 1990lı yıllarda hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt