Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadin toprak olmus sen kalkmissin, buradaki gencler eglensin diye fotosunu paylasiyorsun.. tarihe ilgi duyabilirsin ama abartma ölene saygin olsun..
Anita Ekberg gelmiş geçmiş en güzel dolgun kadındır evet 2 sene oldu rahmetli olalı ama o filmiyle popüler kültüre paparazzi ve dolce vita gibi tabirler kazandırmıştır...Şimdi romaya giden her turist trevi çeşmesine onun için gidiyor yani tarihin en güzel kadınlarından biri ben paylaşsam da paylaşmasam da bu gerçek yani...

Adminim bu ugurdan sikayetciyim, ölmus karilari paylasiyor.. basligi yasayan guzel kadinlar olarak degistirebilir miyiz..

Kendisi forumun kurallarina hala alisamadi.
Yaşayan denseydi haklı olurdun onun için haksızsın...Ne yani sen sadece trilyarda bir bile olsa birlikte olabilme ihtimalin olan kadınları mı görmek istiyorsun? Bir kere de nefsinden azade bir objektif değerlendirmen olsun hürmetler...

Anita Ekberg gelmiş geçmiş en güzel dolgun kadındır evet 2 sene oldu rahmetli olalı ama o filmiyle popüler kültüre paparazzi ve dolce vita gibi tabirler kazandırmıştır...Şimdi romaya giden her turist trevi çeşmesine onun için gidiyor yani tarihin en güzel kadınlarından biri ben paylaşsam da paylaşmasam da bu gerçek yani...
O zaman iki sene once paylasaydin.. senden baska ölmus kadin paylasan var mi?

Nerde aksi davranis var onu yapiyorsun biraz bizi taklit et en azidan rezil olmazsin..

Hadi benim tarih bilgim varda bu kadina yukselmedim ya tarih bilmeyenler? fetishligini git baska yerde yap

Barbara'cığımın ankette son sırada olması beni ziyadesiyle mutlu etti.

Anita Ekberg tartışmasına son noktayı koyalım devam edin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
O zaman iki sene once paylasaydin.. senden baska ölmus kadin paylasan var mi?

Nerde aksi davranis var onu yapiyorsun biraz bizi taklit et en azidan rezil olmazsin..

Hadi benim tarih bilgim varda bu kadina yukselmedim ya tarih bilmeyenler? fetishligini git baska yerde yap
Ne alakası var zaten başlarına yazdım ne zaman vefat ettiklerini senin gibi tarih bilmeyenlere de yardımcı olmak için ayrıca doruk ben asla taklitçilik yapamam hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt