- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.476
- 5.103
Bu yaptigimdan igreniyorum ama sirf gunahi ugura gidecek diye yapacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendin yani ama unutma günahı bana değil sana çünkü yengemiz sayılır ama la dolce vitayı diyorsan haklısın...Bu yaptigimdan igreniyorum ama sirf gunahi ugura gidecek diye yapacam
efsane ya deniz çakır
tabii ki hayırGünahkar GSCliler onlayn mı
Kadin toprak olmus sen kalkmissin, buradaki gencler eglensin diye fotosunu paylasiyorsun.. tarihe ilgi duyabilirsin ama abartma ölene saygin olsun..Beğendin yani ama unutma günahı bana değil sana çünkü yengemiz sayılır ama la dolce vitayı diyorsan haklısın...
Adminim bu ugurdan sikayetciyim, ölmus karilari paylasiyor.. basligi yasayan guzel kadinlar olarak degistirebilir miyiz..Günahkar GSCliler onlayn mı
Anita Ekberg gelmiş geçmiş en güzel dolgun kadındır evet 2 sene oldu rahmetli olalı ama o filmiyle popüler kültüre paparazzi ve dolce vita gibi tabirler kazandırmıştır...Şimdi romaya giden her turist trevi çeşmesine onun için gidiyor yani tarihin en güzel kadınlarından biri ben paylaşsam da paylaşmasam da bu gerçek yani...Kadin toprak olmus sen kalkmissin, buradaki gencler eglensin diye fotosunu paylasiyorsun.. tarihe ilgi duyabilirsin ama abartma ölene saygin olsun..
Kadin 10 km oteden bile, ben seksyim gelin benim fotomu cekin diyorefsane ya deniz çakır
çatır çatır
Kuzen olsak da akrabalık ilişkilerimizi foruma taşıyamayız, aranızda halledin.Adminim bu ugurdan sikayetciyim, ölmus karilari paylasiyor.. basligi yasayan guzel kadinlar olarak degistirebilir miyiz..
Kendisi forumun kurallarina hala alisamadi.
Yaşayan denseydi haklı olurdun onun için haksızsın...Ne yani sen sadece trilyarda bir bile olsa birlikte olabilme ihtimalin olan kadınları mı görmek istiyorsun? Bir kere de nefsinden azade bir objektif değerlendirmen olsun hürmetler...Adminim bu ugurdan sikayetciyim, ölmus karilari paylasiyor.. basligi yasayan guzel kadinlar olarak degistirebilir miyiz..
Kendisi forumun kurallarina hala alisamadi.
Teşekkürler reis sana da bu yakışır emmoğlu musunuz üstat?Kuzen olsak da akrabalık ilişkilerimizi foruma taşıyamayız, aranızda halledin.
O zaman iki sene once paylasaydin.. senden baska ölmus kadin paylasan var mi?Anita Ekberg gelmiş geçmiş en güzel dolgun kadındır evet 2 sene oldu rahmetli olalı ama o filmiyle popüler kültüre paparazzi ve dolce vita gibi tabirler kazandırmıştır...Şimdi romaya giden her turist trevi çeşmesine onun için gidiyor yani tarihin en güzel kadınlarından biri ben paylaşsam da paylaşmasam da bu gerçek yani...
çıplak resim olmazAnita Ekberg tartışmasına son noktayı koyalım devam edin;
Höst ulaniniz ugur bey, napiyorsunuz kendinize gelin burasi nezih bir forum..Anita Ekberg tartışmasına son noktayı koyalım devam edin;
Ne alakası var zaten başlarına yazdım ne zaman vefat ettiklerini senin gibi tarih bilmeyenlere de yardımcı olmak için ayrıca doruk ben asla taklitçilik yapamam hürmetler...O zaman iki sene once paylasaydin.. senden baska ölmus kadin paylasan var mi?
Nerde aksi davranis var onu yapiyorsun biraz bizi taklit et en azidan rezil olmazsin..
Hadi benim tarih bilgim varda bu kadina yukselmedim ya tarih bilmeyenler? fetishligini git baska yerde yap
Bilmiyordum ama bir daha dolgun diye tabir kullanmayınız üstat...çıplak resim olmaz
Belli belli.. memeleri sansur falan yapsaydin bu olmamsNe alakası var zaten başlarına yazdım ne zaman vefat ettiklerini senin gibi tarih bilmeyenlere de yardımcı olmak için ayrıca doruk ben asla taklitçilik yapamam hürmetler...