- 18 Temmuz 2009
- 82.306
- 240.687
- 5.263
O konudan çıkmayacak birini tanıyorum.Size Göre En Gergin Kadınlar? başlığı mevcut mu forumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konudan çıkmayacak birini tanıyorum.Size Göre En Gergin Kadınlar? başlığı mevcut mu forumda
Karaciğer yağlanmasını hallettiğimden beri çok az içiyorum sarhoş olacak kadar içmiyorum ama rom a dayanamıyorum yav. Reenkarnasyon diye bir şey varsa kesin korsandım. Hayır yani bir Türk neden rom sever ki.Zil zurna içince bana da öyle oluyor bir süre sonra umurumda değil diyorum öylece bırakıyorum. Abi Sen de yap güzel oluyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karaciğer yağlanmasını hallettiğimden beri çok az içiyorum sarhoş olacak kadar içmiyorum ama rom a dayanamıyorum yav. Reenkarnasyon diye bir şey varsa kesin korsandım. Hayır yani bir Türk neden rom sever ki.

Al sana 85 sonrası beğendiklerimden örnekler hem senin gibi isim paylaşmadan da geçmeyeceğim ayrıca her biri ayrı bir meslekten;Benim goz zevkimi bozuyorsun birami almisim.. beyaz atlet ve cizgili mavi boxerimla konuya giriyorim senin igrenc fetishini goruyorum.
85 sonrasi kadinlara neden ilgi duymuyorsun? Andrapozsa eger @Melih Peker bey yardimci olabilir.
Bende tanıyorumda korkumdan sesimi çıkaramıyorumO konudan çıkmayacak birini tanıyorum.
Soyunu araştır, Barbaros zamanından levend torunu olabilirsinKaraciğer yağlanmasını hallettiğimden beri çok az içiyorum sarhoş olacak kadar içmiyorum ama rom a dayanamıyorum yav. Reenkarnasyon diye bir şey varsa kesin korsandım. Hayır yani bir Türk neden rom sever ki.

Yazdım ya ne dandik adamsın insan önce bir post atılmış mı diye bakar sonra iftira atar...bekle devamı gelecek daha...Ugur yazmadigina gore Ölmus kadinlarin ustune toprak atiyordur... umarim gusulunu alirda oyle gelir..
Bu arkadasida boyle kabullenecegiz yapacak birsey yok
Yazdım ya ne dandik adamsın insan önce bir post atılmış mı diye bakar sonra iftira atar...bekle devamı gelecek daha...
MARGOT ROBBIE (1990-AKTRİS)
![]()
Bilmukabele...HÜRMETLER
Göztepe'den neden kovulduğunuz belli oldu Tamer Bey.![]()
Halk arasına karışmış, makyajsız ve kozmetiksiz bile güzel olabilen hanım kızlarımız dururken; güzeli bulmak için podyum aramanın ne alemi var ki...
Ne kadar da seviyosunuz fondöten ruj tadını anlamıyorum bir türlü....
avamla takılmaktan mıdır diyosunuz yani...Göztepe'den neden kovulduğunuz belli oldu Tamer Bey.