Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zil zurna içince bana da öyle oluyor bir süre sonra umurumda değil diyorum öylece bırakıyorum. Abi Sen de yap güzel oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karaciğer yağlanmasını hallettiğimden beri çok az içiyorum sarhoş olacak kadar içmiyorum ama rom a dayanamıyorum yav. Reenkarnasyon diye bir şey varsa kesin korsandım. Hayır yani bir Türk neden rom sever ki.

Karaciğer yağlanmasını hallettiğimden beri çok az içiyorum sarhoş olacak kadar içmiyorum ama rom a dayanamıyorum yav. Reenkarnasyon diye bir şey varsa kesin korsandım. Hayır yani bir Türk neden rom sever ki.

Tahta bardakta; pek lezzetli olur.

Bizim buralarda o dediğin şeye inanan bir sürü şizo var. Allah yardımcıları olsun. Şüphe bile etme yok öyle bir şey abi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim goz zevkimi bozuyorsun birami almisim.. beyaz atlet ve cizgili mavi boxerimla konuya giriyorim senin igrenc fetishini goruyorum.

85 sonrasi kadinlara neden ilgi duymuyorsun? Andrapozsa eger @Melih Peker bey yardimci olabilir.
Al sana 85 sonrası beğendiklerimden örnekler hem senin gibi isim paylaşmadan da geçmeyeceğim ayrıca her biri ayrı bir meslekten;

MARGOT ROBBIE (1990-AKTRİS)

df313076668b00054c36cb215a296e00.jpg

CARINA WITTHOEFT (1994-TENİSÇİ)

DRGO6RsWsAA5uAO.jpg:large

LINDSEY VONN (1984 idare edin artık-Kayakçı)

2166468-728xauto.jpg

Candice Swanepoel (1988-Model)

1_Candice-Swanepoel.jpg

Charlotte Casiraghi (1986-Prenses)

Charlotte+Casiraghi+International+Gucci+Masters+PQs68N53yF-x.jpg

Taylor Swift (1989-Şarkıcı)

taylor_swift_27-HD.jpg

Siz bunlarla oyalanırken ben diğer meslekleri gireyim, hürmetler...

Ugur yazmadigina gore Ölmus kadinlarin ustune toprak atiyordur... umarim gusulunu alirda oyle gelir..

Bu arkadasida boyle kabullenecegiz yapacak birsey yok

butqTa.jpg

Halk arasına karışmış, makyajsız ve kozmetiksiz bile güzel olabilen hanım kızlarımız dururken; güzeli bulmak için podyum aramanın ne alemi var ki...
Ne kadar da seviyosunuz allık fondöten ruj tadını anlamıyorum bir türlü....

butqTa.jpg

Halk arasına karışmış, makyajsız ve kozmetiksiz bile güzel olabilen hanım kızlarımız dururken; güzeli bulmak için podyum aramanın ne alemi var ki...
Ne kadar da seviyosunuz fondöten ruj tadını anlamıyorum bir türlü....
Göztepe'den neden kovulduğunuz belli oldu Tamer Bey.

Margot Robbie'yi beğenmeyen adam kendini güldüren erkeklerden hoşlanıyordur.Not düşelim.

Nicole Minetti (1985-Milletvekili)

Nicole_Minetti_5.jpg

Yevgeniya Kanayeva (1990-Jimnastikçi)

eugenia9.jpg

Silje Norendal (1993-Snowboarder)

silje-norendal.jpg

Kiira Korpi (1988-Buz Patenci)

artsfon.com-21895.jpg

Ellen Hoog (1986-Çim Hokeycisi)

i

Sierra Blair Coyle (1994-Dağcı)

Sierra%252520Blair%252520Coyle.jpg

Ivona Dadic (1993-Atlet)

DSJESNfW4AA_J0W.jpg

Hayatınıza bir kadın sokmaya karar vermeden evvel etüdü sağlam yapıp hangi mevki de görev alacağını belirleyebilmek ve hatta doğru mevki için doğru oyuncuyu bulabilmek herkesin harcı değil maalesef.
Forvetten ne kadar stoper oluyorsa, bazılarıda o kadar aradığınıza hizmet edebilir.

Eskide kalmış; mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi..............olabilen versiyonlar.... Her iki taraf içinde gözlerdeki öncelik; acaba bu işden benim payıma düşen, koparabileceğim menfaat ne kadar eder... Gerisi teferruat....

Bunun iyi bir tarafı da var tabii.. Alan razı veren razı önceliklilerin bayramı olur...
Ama nereye kadar bayram... Bir gün bide bakmışsın sağlıklı soy sop sürdürme gündeme gelince tüh ler, keşkeler başlar..

Son düzenleme:
Laure Manaudou (1986-Yüzücü)

f64f24f8485a98e645ffa271dbf21c03

Laure Boulleau (1986-Futbolcu)

600full-laure-boulleau.jpg

Brooke Ence (1989-Crossfitçi)

brooke-ence-1495601601l4c8p.jpg

Stefanie Yderström (1990-Basketbolcu)

42403_0.jpg

Bernadette Szhocs (1995-Masa Tenisçi)

848779-16-bernadette-szocs.jpg

Sandra Perkovic (1990-Gülleci)

Sandra-Perkovic.jpg

Jordan Larson (1986-Voleybolcu)

4-6-15WNT800x500.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt