Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.842
- 25.828
- 2.893
Yeter mi gençler???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeter mi gençler???

Güzel olursa gerisi "nefes alsın yeter"Yani din ve toplum tarafindan olusturulan ahlak cercevesi bir yana, 21. yuzyilda evlenecegi kisiyle beraber yasamamis insan aklini peynir ekmekle yemistir
Felaket 1 risk
Ya zaten artık evlenmenin bir anlamı yok ki? Topraklar bölünmesin diye evlenilir...Miras bölünmesin diye evlenilir...Kan davası bitsin diye evlenilir...Menfaat bazlı akrabağa olmak için evlenilir...Soyun devamı için evlenilir...Bunların hiçbirine gerek yok modern hukuk sisteminde...Dini hukukta da bir gereklilik yok...Ahmak mısınız evlenesiniz; hele bu kadar erkek düşmanı medeni kanun tüm dünyada fink atıyorken...Hürmetler üstat...Güzel olursa gerisi "nefes alsın yeter"
HürmetlerYa zaten artık evlenmenin bir anlamı yok ki? Topraklar bölünmesin diye evlenilir...Miras bölünmesin diye evlenilir...Kan davası bitsin diye evlenilir...Menfaat bazlı akrabağa olmak için evlenilir...Soyun devamı için evlenilir...Bunların hiçbirine gerek yok modern hukuk sisteminde...Dini hukukta da bir gereklilik yok...Ahmak mısınız evlenesiniz; hele bu kadar erkek düşmanı medeni kanun tüm dünyada fink atıyorken...Hürmetler üstat...
Bilmukabele...Hürmetler
Hakikaten güzel bir leh kızı...
İç dünyasını görmek isterdim üstadHakikaten güzel bir leh kızı...
Bakiyorum da acilmissin Ugur bey.. Yeni nesil kizlarimiz guzel dimiHakikaten güzel bir leh kızı...
Polonya'ya gitmedim ama Slovakya'dayken türklerden nefret ettiklerini gördüm çok şaşırdım aşırı nefret ediyorlar...Onun için yol yakınken vazgeç üstat...
Bakiyorum da acilmissin Ugur bey.. Yeni nesil kizlarimiz guzel dimi![]()
Sen evli misin yoksa Free Agent ilişki mıBilmukabele...
Yoo ama var hiç yok değil illa 85 sonrası diye sağa sola saldırınca sen bu güzel bayram gecesini zehir ettin bana tarama yaptırdın...Leh kızları güzel ama ırkçılar onun için üstüne para verseler tokalaşmam bile...Hürmetler...Bakiyorum da acilmissin Ugur bey.. Yeni nesil kizlarimiz guzel dimi![]()
ATTACH]
Polonyalı kızlar ama çok güzel :/Polonya'ya gitmedim ama Slovakya'dayken türklerden nefret ettiklerini gördüm çok şaşırdım aşırı nefret ediyorlar...Onun için yol yakınken vazgeç üstat...
Bekarım türk medeni kanuna göre ama islami nikah yaptım daha önce...Çok şükür hiçbir türk kızı ile işim olmadı olmasın da allahın izniyle...Sen evli misin yoksa Free Agent ilişki mı