Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Çok özel değilse, eşin müslüman mı ?Bekarım türk medeni kanuna göre ama islami nikah yaptım daha önce...Çok şükür hiçbir türk kızı ile işim olmadı olmasın da allahın izniyle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok özel değilse, eşin müslüman mı ?Bekarım türk medeni kanuna göre ama islami nikah yaptım daha önce...Çok şükür hiçbir türk kızı ile işim olmadı olmasın da allahın izniyle...
Evet ama bratislava'da düşün 2011 yılında daha baya ırkçı davranışlara maruz kalmıştık hiç öyle islamofobi, batının türk karşıtlığı değil lehlere özel bir durum aşırı nefret ediyorlar bizden...Ciddiyim...Polonyalı kızlar ama çok güzel :/
Yoo şu an bekarım ama eski hanımlar da müslüman değildi...Çok özel değilse, eşin müslüman mı ?
Leş
Arnavutlar kardeştir, candır...Farklı gözle bakmayalım üstat yakışmıyor bize...Shqiptare!!!
Bu da yanlış zira Arnavutlar kardeş millettir çirkin diye de aşşağılamayalım sadece bakmayalım hürmetler...Leş
Yokluk da mısın bu aralar renkdaş ?
'Uğur Güzel ile ülkeler değerlendirme' serisi görmek isterim forum da.Arnavutlar kardeştir, candır...Farklı gözle bakmayalım üstat yakışmıyor bize...Shqiptare!!!
Soldaki iş görürBu da yanlış zira Arnavutlar kardeş millettir çirkin diye de aşşağılamayalım sadece bakmayalım hürmetler...
Arnavutlar kardeştir, candır...Farklı gözle bakmayalım üstat yakışmıyor bize...Shqiptare!!!
'Uğur Güzel ile ülkeler değerlendirme' serisi görmek iş forum da.
Sonuçta müslüman olarak hepimiz bir çeşit mücahit olmakla mükellefiz...Onun için gayri müslimlere bakabiliriz diye salık verilebilir...Hürmetler...Hangi ülkelere bakabiliriz üstad
Yalnız bunun tipi arvanit, arbareş gibi yani katolik arnavuta benziyor, müslüman arnavut fenotipi yok bir ihtimal de çam arnavutu olabilir yani ortodoks arnavutu...Hürmetler...
Bana Scottish gibi geldi üstatYalnız bunun tipi arvanit, arbareş gibi yani katolik arnavuta benziyor, müslüman arnavut fenotipi yok bir ihtimal de çam arnavutu olabilir yani ortodoks arnavutu...Hürmetler...