Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
dediğim gibi kan çekiyor...
Bunu biraz açabilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dediğim gibi kan çekiyor...
Yoo sıkıntı yok benim işlerim yoğun gidemiyorum ama malumunuz yeni kimlik kartlarınızı çıkardıysanız vizesiz-pasaportsuz gidebiliyorsunuz...Besarabya'nın esmer renkli gözlü hanım efendileri için Odessa, memleket sathındaki kozmopolit hanım kızlar için Kiev, dediğim gibi Rutenyalı sarışın huriler için de Lviv hava alanına bir bilet alıp rızkınızı aramak için yeryüzüne dağılıyorsunuz...Ama buradan size hayır vesilesi olarak bilgiler verebilirim...Sıkıntı yok ama mal vatandaşlarımız gibi yapmayın hemen gece kulübü filan değil az biraz kültürlü olun müze-park-cafe takılın...Kültürünüz artsın...Gerisi gelir ayrıca günübirlik düşünmeyin ciddiyim evlenin...En düşük boşanma oranı Türk Erkek-Slav Kız evliliklerindedir...Bunu da not alın renktaşlar...@Uğur Güzel takvim de boş vakit ağrıyor
Kuşkusuz onun tecrübesi yardımcı ve elverişli olacaktır.
Ben daima kayınvalideciyim...Mal, pısırık türk erkekleri yüzünden oluyor...Hiçbir anne oğlunun kötülüğünü ister mi? Sünepe türk kızları sanki kendileri dört başı mamurmuş gibi kendilerine köle arıyorlar da ne namuslular ne hamaratlar ne güzeller...Eeee? Ne bu kibir bari mütevazi olsunlar...Hep derim 40 yaş altı türk kadını çok yozdur ama üstü dünyadaki en namuslu kadın milletidir diye...Bir teyzelerinize, halalarınıza bakın bir de kız arkadaşlarınıza dediğimi anlarsınız...Tabii ki istisnalar vardır ama kaideyi bozmazlar...Haklısın üstad, sırf şu gelin kaynana olayı yüzünden evlilikten tiksindim Türkiyede...
Türk gelinler kendini çok akıllı sanıyor, asla kayınvalide seveni de görmedim
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şöyle ki sıradan bir türk onlar için bulunmaz nimet...Onlarla birlikteyken onlara ilgi gösterilmesine, önemsenmelerine, kıskanılmalarına, erkeğin para kazanmasına ve kadın parası yememesine hasta oluyorlar...Zira ortalama bir ukraynalı erkek içki içip, kadın parası yemek dışında bir şey yapmıyor...Bunu biraz açabilir miyiz?
Haklısın üstat... Hele ahlak, terbiye bakımından çevremde gördüğüm çoğu kız sınıfta kalıyor..Ben daima kayınvalideciyim...Mal, pısırık türk erkekleri yüzünden oluyor...Hiçbir anne oğlunun kötülüğünü ister mi? Sünepe türk kızları sanki kendileri dört başı mamurmuş gibi kendilerine köle arıyorlar da ne namuslular ne hamaratlar ne güzeller...Eeee? Ne bu kibir bari mütevazi olsunlar...Hep derim 40 yaş altı türk kadını çok yozdur ama üstü dünyadaki en namuslu kadın milletidir diye...Bir teyzelerinize, halalarınıza bakın bir de kız arkadaşlarınıza dediğimi anlarsınız...Tabii ki istisnalar vardır ama kaideyi bozmazlar...
Üstat kusura bakma çok sordum,Şöyle ki sıradan bir türk onlar için bulunmaz nimet...Onlarla birlikteyken onlara ilgi gösterilmesine, önemsenmelerine, kıskanılmalarına, erkeğin para kazanmasına ve kadın parası yememesine hasta oluyorlar...Zira ortalama bir ukraynalı erkek içki içip, kadın parası yemek dışında bir şey yapmıyor...
Aynen kardeşim ama benim tavsiyem yengenizin ırkı; Slovaklar...Ben çok memnundum...Size de tavsiye ederim evlenmek için çocuk sahibi olmak için çok az bilinse de Slovaklar muazzam namzetler...Ukrayna'da paragöz az da olsa var, metropollerde işi mesleğe dökenler de var ama Slovakya'da böyle bir şey de yok...Haklısın üstat... Hele ahlak, terbiye bakımından çevremde gördüğüm çoğu kız sınıfta kalıyor..
Ciddi düşünüp evlilik gözüyle baktığın zaman oturup 10 sene düşünmek lazım bi Türk kızı için
Üstat bir sene içerisinde 6 ay kadar ikamet edebiliyorlar herhangi bir izin olmadan sadece 3 aylık periyotlar halinde 2 defa giriş çıkış yapacaklar...Bu hiç evlenmese bile olacak olan ki ben yaşadım...Hiçbir sorun olmuyor kaldı ki sen evleneceksin...Dil hemen öğreniyorlar sadece başta zorlanırsın zira ingilizceleri çok zayıf eğer sende rusça filan yoksa zorlanırsın ama onlar zorlanmaz hemen türkçe öğreniyorlar...Denkliklerin çoğu ise bologna süreci kapsamında çoğu ukrayna üniversitesince sürece dahil olunmuş durumdalar ki yök de artık geçerli saymaya başladı diplomaları...Bir de tabii sektör önemli...Tercümanlık, çevirmenlik, dış ticaret uzmanlığı, turizm acentalığı, rehberlik istanbuldaki ukrayna diasporasının çok yaygın kullandığı iş branşları ki bunlarda mukayeseli avantajları bile var...Üstat kusura bakma çok sordum,
Aklıma ciddi şekilde takılan bir soru daha oldu.
Bu dediğin gibi Ukraynalı biriyle evlenip Türkiyeye geldiğimizi varsayalım.
Bu insanların Türkiyede iş bulma durumu vs zor olmayacak mı?
Zira dil desen yok, okuduğu okul vs elbette önemli fakat aklıma ciddi derecede takıldı
Kendimi şalvar davasındaki ağa gibi hissetim resmen türk kızlarından soğutma enstitüsü başkanı gibi açıklamalarım oldu hangi ara bu raddeye geldik anlamadım en son arnavutlar kardeşlerimizdir diyordum hayret bir şey yahu sonra devam ederiz artık hadi hayırlı bayramlar herkese...
Bekarım türk medeni kanuna göre ama islami nikah yaptım daha önce...Çok şükür hiçbir türk kızı ile işim olmadı olmasın da allahın izniyle...
Ashley Graham bir öncüdür ve gayet de hoş bir hanım kızımızdır amam daha iyisi de var üstat;
Şimdi de evlenenler ahmak oldu haYa zaten artık evlenmenin bir anlamı yok ki? Topraklar bölünmesin diye evlenilir...Miras bölünmesin diye evlenilir...Kan davası bitsin diye evlenilir...Menfaat bazlı akrabağa olmak için evlenilir...Soyun devamı için evlenilir...Bunların hiçbirine gerek yok modern hukuk sisteminde...Dini hukukta da bir gereklilik yok...Ahmak mısınız evlenesiniz; hele bu kadar erkek düşmanı medeni kanun tüm dünyada fink atıyorken...Hürmetler üstat...
Hanım kızımız da biraz balık etli mışAshley Graham bir öncüdür ve gayet de hoş bir hanım kızımızdır amam daha iyisi de var üstat;
![]()
ISKRA LAWRENCE...Anita Ekberg'e edecek laf buldun ya doruk rahmetli oldu diye hadi buna da bir kulp bul hem nefes alıyor hem de 85 sonrası doğmuş hadi bakalım...
Ben evliyim yani ahmak miyim @Uğur GüzelŞimdi de evlenenler ahmak oldu ha
Evlilik, cinsiyet ilişki yı resmilestirmek ve toplumun önünde onay almak tarzı yapılmış olabilir mi.Ya zaten artık evlenmenin bir anlamı yok ki? Topraklar bölünmesin diye evlenilir...Miras bölünmesin diye evlenilir...Kan davası bitsin diye evlenilir...Menfaat bazlı akrabağa olmak için evlenilir...Soyun devamı için evlenilir...Bunların hiçbirine gerek yok modern hukuk sisteminde...Dini hukukta da bir gereklilik yok...Ahmak mısınız evlenesiniz; hele bu kadar erkek düşmanı medeni kanun tüm dünyada fink atıyorken...Hürmetler üstat...