Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çözdüm uğur üstad nikah memurlarını sevmiyor ondan evlenmeyin diyor zorda kalırsanız basın imam nikahını diyor.
Ama usulüne göre yani bırakacağım diye evlenirseniz, insanlara yani tanıdıklarınıza duyurmazsanız, mehirini vermezseniz imam nikahı da kıysanız zina olur...Sadece yasal bağlayıcılığı olmaz, sizi günahtan korur, hastalık kapmanızı önler, kültürünüzü arttırır, güzel bir aile olmanıza imkan verir...Kalanlara da kezbanlarla dante'nin inferno'sunda mutluluklar :)

Şimdi değil üstat daha önce de çok başlıkta belirtmiştim ayrıca genelleme değil 40 yaş altı türklerle evli olmanın ahmakça olduğunu belirttim genel olarak değil...Sadece nafaka parasını ödeyemeyip hapse giren 3 personelim oldu 2 tanesi karının avukatına taahhüt verip senet imzalayıp çıktı bir tanesinden haber alamadık...Hürmetler...
40 yaş altı evli herkes zaten. Senin gördüklerin herkesi ahmak mı yapıyor

Hayır daha dün saatlerce laf anlattım insanları aşağılayıcı konuşma dedim hala aynı terane, ne halt edersen et ya sana laf anlatılmaz.

Nicole Minetti (1985-Milletvekili)

Nicole_Minetti_5.jpg

Yevgeniya Kanayeva (1990-Jimnastikçi)

eugenia9.jpg

Silje Norendal (1993-Snowboarder)

silje-norendal.jpg

Kiira Korpi (1988-Buz Patenci)

artsfon.com-21895.jpg

Ellen Hoog (1986-Çim Hokeycisi)

i

Sierra Blair Coyle (1994-Dağcı)

Sierra%252520Blair%252520Coyle.jpg

Ivona Dadic (1993-Atlet)

DSJESNfW4AA_J0W.jpg
İtalya'dan Amerika'yı vurur o füzeler şerefsizim. O ne lan öyle. Sen buna milletvekili demişsin ama bu bildiğin orta menzilli balistik füze üstad. :ROFLMAO:
Nicole_Minetti_5.jpg

Ya ne hakareti yahu üstat ne demek 40 yaş altı evli peki özelden ve genelden beni mesaj yağmuruna dün geceden beri tutan bu bekar yiğitler kim? Bir sürü bekar var lütfen bilgi eksikliğini haizsiniz mirim...Bırakın evliler yanmış bekarlar yanmasın onlar da evlensin ama kezbanlarla değil...

40 yaş altı evli herkes zaten. Senin gördüklerin herkesi ahmak mı yapıyor

Hayır daha dün saatlerce laf anlattım insanları aşağılayıcı konuşma dedim hala aynı terane, ne halt edersen et ya sana laf anlatılmaz.[/QUOTE

Ya ne hakareti yahu üstat ne demek 40 yaş altı evli peki özelden ve genelden beni mesaj yağmuruna dün geceden beri tutan bu bekar yiğitler kim? Bir sürü bekar var lütfen bilgi eksikliğini haizsiniz mirim...Bırakın evliler yanmış bekarlar yanmasın onlar da evlensin ama kezbanlarla değil...
Arkadaş sen kimsin de ahmak diyorsun insanlara hasta etme insanı.

Hala gelmiş bir de artistlik yapıyor yok mesaj kutusu doluyormuş da zartmış da zurtmuş da, masal anlatma bana.

Arkadaş sen kimsin de ahmak diyorsun insanlara hasta etme insanı.

Hala gelmiş bir de artistlik yapıyor yok mesaj kutusu doluyormuş da zartmış da zurtmuş da, masal anlatma bana.
Ahmak demedim 40 yaş altı türklerle evlenmek bu medeni kanunda ahmaklıktır dedim gerilmeyelim başlığı terk ediyorum hem zaten bana göre değil üstat daha önce dediğim gibi beni özelden uyarabilirsiniz tekerrür etmez ama hakaret amaçlı demedim yani ahmakı sıfat olarak kullanmadım...

Bir şey demedim ki çok şaşırırım dedim...Şaşırdım zira hep karı kız temalı paylaşımları var 1 değil 2 değil ondan üstat...
Evlilik hakkinda hic birsey bilmiyorsun dimi?

Senin bu mantigina gore butun kadin kuaforu erkeklerde zamparadir.. Bunun bir is olabilecegini hic dusunemiyorsun..

Herkes senin gibi babadan zengin degil burada paranla show yapamazsin sozlerine dikkat et..

Senin bu mantigina gore butun kadin kuaforu erkeklerde zamparadir.. Bunun bir is olabilecegini hic dusunemiyorsun..

Herkes senin babadan zengin degil burada paranla show yapamazsin sozlerine dikkat et..
Dorukcum çok güzel yazmışsın, tebrik ederim.

Herkes senin gibi babadan zengin degil burada paranla show yapamazsin sozlerine dikkat et..
Maddi durumla ne alakası var yine alıntı yaptığın postla tamamen alakasız yazıyorsun ayrıca ben en ucuz yollu seyahatler üzerinden tüyolar vermekteyim...

Onlarda çok muhtaçdı ya .....:love::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Moldova-Ukrayna-Makedonya gibi ülkeler muhtaç evet sadece pasaport için bile evlenmek isteyenler var hakikaten dünyadan bihabersiniz...Siz aldanmayın gençler bunların hepsi içi boş söylemler siz takipte kalın sizi türkiyede yaz tatiline gitmekten daha ucuza gelecek ve hayırlı bir evlat sahibi olmanızı, özgüvenli, güzel ve namuslu bir eş sahibi olabilmenizin taktiklerini vereceğim takipte kalın...Kahrolsun Kezban Lobisi :) İstiyorlar ki kendi başları yanmış sizinki de yansın...Hani toplumların kardeşliği :) Hani ben ırkçıydım :)

Maddi durumla ne alakası var yine alıntı yaptığın postla tamamen alakasız yazıyorsun ayrıca ben en ucuz yollu seyahatler üzerinden tüyolar vermekteyim...
Yesilkoyde oturdugun gercegini degistiriyor mu? Fakirlere ucuz bilet almayi ogretiyormussun, madem o kadar varliklisin bilet al adamlara..

Baba parasiyla show yapmayi kes.. Ayrica yesilkoyun tarihini iyi bilirim oralar, eski bizans halkinin yerlesim yeridir. Daha fazla para showu yaparsan tum gercekleri yazarim utanirsin..

Yesilkoyde oturdugun gercegini degistiriyor mu? Fakirlere ucuz bilet almayi ogretiyormussun, madem o kadar varliklisin bilet al adamlara..

Ayrice baba parasiyla show yapmayi kes.. Ayrica yesilkoyun tarihini iyi bilirim oralar, eski bizans halkinin yerlesim yeridir. Daha fazla para showu yaparsan tum gercekleri yazarim utanirsin..
Ne anlatıyorsun yahu yeşilköyde kiradayım...Babamı çok karıştırdınız bence kesin artık zira 80 yaşında hacı adam önyargılarınızı kendinize saklayın...Neyse tüyo isteyen diğer başlığa gelebilir...Ayrıca isteyene de yardımcı olurum özelden sorabilirler ama ben vakit bulamıyorum gidemem ama maddi manevi elimden geleni yaparım...

Soyle soyliyim

Eger dindar degil ve sosyal bir hayati seviyorsani ve Ingilizceniz iyise Turklerle evlenmeyin.

Ne guzel kadinlar var, dunya acinizi acin ben sahsen Turk kadinlarina hic begenmiyorum.

Nedenleri:

1. Asiri egolular, kendine prensesler gibi sanmalari adami cildirtiyor. Zaten biraz bakimli guzel olduklari zaman en az 20 kisi arkasindan kosuyor.

2. killilar, Turk kizlari genelde killi olur.

3. Hic spor yapmiyorlar, evlendikten sonra iyi ondan sonra 2 cocuk dogurdumu 30-40 yasinda asiri kilolu oluyorlar.

4. Yatakta birsey bilmiyorlar maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt