Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle soyliyim

Eger dindar degil ve sosyal bir hayati seviyorsani ve Ingilizceniz iyise Turklerle evlenmeyin.

Ne guzel kadinlar var, dunya acinizi acin ben sahsen Turk kadinlarina hic begenmiyorum.

Nedenleri:

1. Asiri egolular, kendine prensesler gibi sanmalari adami cildirtiyor. Zaten biraz bakimli guzel olduklari zaman en az 20 kisi arkasindan kosuyor.

2. killilar, Turk kizlari genelde killi olur.

3. Hic spor yapmiyorlar, evlendikten sonra iyi ondan sonra 2 cocuk dogurdumu 30-40 yasinda asiri kilolu oluyorlar.
Hepsine katılıyorum ama dindarlıkla ne alakası var ben dindarım ben de aynı şekilde hareket ettim...Tam tersi dinimizde teşvik ediyor ayrıca sünnettir gayrimüslim ile evlenmek...Hürmetler...

Hepsine katılıyorum ama dindarlıkla ne alakası var ben dindarım ben de aynı şekilde hareket ettim...Tam tersi dinimizde teşvik ediyor ayrıca sünnettir gayrimüslim ile evlenmek...Hürmetler...

Dindarsan ve diyelim bir polonyali kadinla tanistin alkol zina hersey var o nasil olacak

Dindarsan ve diyelim bir polonyali kadinla tanistin alkol zina hersey var o nasil olacak
Yazdım üstat...İmam nikahı kıyıyorsun o kadar din değiştrimesine de gerek yok...Ayrıca hayatımda alkol almadım ama problem olmuyor...O içebilir ben içemem o kadar...Dipnor olarak leh kızları tıpkı rus kızları gibi türk düşmanıdır çok zor eğer işi mesleğe dökmemişse beraber olmak zira aşırı türk düşmanları bilinenin aksine...Mamafih bir sürü türk dostu slav millet var ama...Tek tek bu başlıkta dünden beri değindiğim mevzuları diğer başlıkta detaylandırıyorum mirim seni de bekleriz...

imam nikahı ha.

iş bittikten sonra talakı selase ile biter mevzu

imam nikahı ha.

iş bittikten sonra talakı selase ile biter mevzu
Asla şimdiye kadar yapmadım öyle bir şey zira o muta nikahı olur ve caferi değilim yani nikah hükümsüz olur...İslami nikahın 3 temel prensibi vardır; duyurulacak-mehir verilecek ve süresiz olacak...5 aydan evvel biten münasebetim de olmadı azizim...hürmetler hayırlı bayramlar...

Ukraine%2Bgirls%2B4.JPG

en-guzel-dudakli-rus-model-dondurma-reklami-icin-7111692_x_3771_o.jpg

Rus Model Dondurma Reklamı İçin Antalya'ya Geliyor

Goşun kangallı rus geliyo ;D;D;D

niye künye ve isim paylaşmıyorsun? amaç hep mi eğlencelik?
Sana başta sordum dimi hikaye ister misin diye ?

Enver paşa avrupada isyanları bastırmakla görevlendirilmiş.. o dönem iyice azıtan rum ve arnavut çetelerine birinin ders vermesi gerekmiş. Padişah her ne kadar enverin askeri zekasına güvense de kadınlarına zaafını bilmekteymiş. Ama tüm komutanlar zaten afrika ve orta doğuda görevli olduğu için mecburen evreni göndermiş..

Enver ilk başta halkın içine karışmış.. çetelere dahil olursam, isyanın ele başı kimse, öğrenir yılanı başını erkenden ezerim demiş.. rum, bulgar çeteleriyle takıldıkça avrupalı kız ortamlarına girmeye de başlamış ama kimseyi tavlayamamış..

Askeri üniforması ile hudutta gezdiği sırada, çok içkilimiydi bilinmez, karşıdan birini görmüş ve dur ihtarını çekmiş..

Vannessa isimli arnavut bayan o sırada plates yapmaktaymış.. Askeri üniformasının vermiş olduğu güçle cesaretlenen enver kıza, napıyorsun burada demiş..

__6d86d55696bcb26d2c04d6c73f7bb721_width-300.gif

Topumla plates yapıyorum paşam demiş.. ( o dönem askerlere hep paşam derlermiş meğer..)

burası osmanlı toprağı o elinde topu surlarımıza atacaksın yoksa demiş ?

hayır paşam asla atmayız. biz arnavutlar siz türklerle yaşamayı çok seviyoruz, umut ediyorum ki kocamda türk olacaktır..

enver paşa bıyıklarını burkmuş...
e17ff42577218652d1f23090425a8fe3.jpg

ama olmaz demiş, biz edepliyiz ve kızlarla işimiz olmaz diyerek aşık olduğu kızı arkasında bırakmış..

kız çok geçmeden fantezisini yerine getirmek adına, o dönem yeni çeri olan sırasıyla (keramettin, m.eroğlu, a. memduh, doğu ve doruk ata gibi) askerlerle birlikte olmuş..

edeple olan imtihanı yüzünden enverin eli yine boş kalmış. . (belkide kalmamıştır, eli )

Sana başta sordum dimi hikaye ister misin diye ?

Enver paşa avrupada isyanları bastırmakla görevlendirilmiş.. o dönem iyice azıtan rum ve arnavut çetelerine birinin ders vermesi gerekmiş. Padişah her ne kadar enverin askeri zekasına güvense de kadınlarına zaafını bilmekteymiş. Ama tüm komutanlar zaten afrika ve orta doğuda görevli olduğu için mecburen evreni göndermiş..

Enver ilk başta halkın içine karışmış.. çetelere dahil olursam, isyanın ele başı kimse, öğrenir yılanı başını erkenden ezerim demiş.. rum, bulgar çeteleriyle takıldıkça avrupalı kız ortamlarına girmeye de başlamış ama kimseyi tavlayamamış..

Askeri üniforması ile hudutta gezdiği sırada, çok içkilimiydi bilinmez, karşıdan birini görmüş ve dur ihtarını çekmiş..

Vannessa isimli arnavut bayan o sırada plates yapmaktaymış.. Askeri üniformasının vermiş olduğu güçle cesaretlenen enver kıza, napıyorsun burada demiş..

__6d86d55696bcb26d2c04d6c73f7bb721_width-300.gif

Topumla plates yapıyorum paşam demiş.. ( o dönem askerlere hep paşam derlermiş meğer..)

burası osmanlı toprağı o elinde topu surlarımıza atacaksın yoksa demiş ?

hayır paşam asla atmayız. biz arnavutlar siz türklerle yaşamayı çok seviyoruz, umut ediyorum ki kocamda türk olacaktır..

enver paşa bıyıklarını burkmuş...
e17ff42577218652d1f23090425a8fe3.jpg

ama olmaz demiş, biz edepliyiz ve kızlarla işimiz olmaz diyerek aşık olduğu kızı arkasında bırakmış..

kız çok geçmeden fantezisini yerine getirmek adına, o dönem yeni çeri olan sırasıyla (keramettin, m.eroğlu, a. memduh, doğu ve doruk ata gibi) askerlerle birlikte olmuş..

edeple olan imtihanı yüzünden enverin eli yine boş kalmış. . (belkide kalmamıştır, eli )
Hudutta plates yapan kıza kendi toplarını neden vermemiş enver paşa oynaması için en çok burayı merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt