- 20 Ağustos 2017
- 24.103
- 16.395
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türkiyenin böyle küçük basit şeyleri abartması kadar leş bir durum yok
o kıyafeti rahmiye giydir o bile seksi olur
geçiniz
Avuçlarım delicesine.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanki cuvaldan fındık aliyoBuna ne diyeceksin peki? Adam Fransa görmüş, french kissing anavatanından geliyor ama delice avuçlamaktan söz ediyor.
Ulan hacı dayının yanında odun sobasının yanında başlığı açtım bana sen nasıl mücahitsin bakışı attı bir toroslara mahçup olmadığımız kalmıştı misakıryim arif hürmetlerGünlerim güzel geçiyor.
Arkadaşlar ile tura çıkıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 63968
Atlara bindik...
Ekli dosyayı görüntüle 63969
Güzel muhabbetler...
Ekli dosyayı görüntüle 63970
Yüzme havuzu vardı.. sırılsıklam ıslandık..
Ekli dosyayı görüntüle 63971
Zamanın tadını çıkarttık
Ekli dosyayı görüntüle 63972
Bu ne kardeşim hic mi kiz görmediniz siz
Herkes bakatalı değil üstatBu ne kardeşim hic mi kiz görmediniz siz![]()
Bakata nere abiHerkes bakatalı değil üstatmillet sarıya harman hayırlı nöbetler
Rize geniş GüneysuBakata nere abi
Guneysulu değilim abiRize geniş Güneysu
Allah allah potomya değil mi güneysu ikizdere o civarlar diye biliyorum ama çamlıhemşin diyorsan doğrudur hürmetlerYok çamlıhemşin
gscimbom_mobil
Lauren Summer
Dikkatle bak resimlere
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
Ekli dosyayı görüntüle 64486
sallıyorum ben iyidereliyim. diğer ilçeleri ve kazaları bilmem.Allah allah potomya değil mi güneysu ikizdere o civarlar diye biliyorum ama çamlıhemşin diyorsan doğrudur hürmetler

Rizeli misin üstat şöyle bildiğim bakatalılar gürcüdür Çamlıhemşin Ermeni geri kalan rize de türktür rumlar trabzonda lazlar artvinde Tayyip Erdoğan da işte Gürcü o yüzden oradan da teyit edebilirsin üstat zaten dövüş stilinden belliydi bir mayada delikanlılık olduğu hürmetler ederim üstatsallıyorum ben iyidereliyim. diğer ilçeleri ve kazaları bilmem.
bizim köyün özelliği hemen trabzon ve rize sınırında olması.
neden dereye iyidere adını verdiklerini araştırmıştım zamanında... Of ve Rizeyi ayıran bir dere.
Of'u Rize'den ayırıyor diye bizim dereye iyidere adını vermiş oranın insanı.![]()
Rizeli misin üstat şöyle bildiğim bakatalılar gürcüdür Çamlıhemşin Ermeni geri kalan rize de türktür rumlar trabzonda lazlar artvinde Tayyip Erdoğan da işte Gürcü o yüzden oradan da teyit edebilirsin üstat zaten dövüş stilinden belliydi bir mayada delikanlılık olduğu hürmetler ederim üstat
Potomya bakata demek Gürcü adı üstat seri yumruklarına hürmetler üstat ne yapsak acaba merhaba amaçlı yumruk mu atsan ne yapsam bilemedim yanlış hatırlamıyorsam güvenlik kamerasına mı çıkmıştın üstat huruç hamleleri yapıyordunreis potomyalı. potomya gürcü yahudisi doludur. Sonradan bazıları devşirme olsada , potomyaya göçenlerin ataları dedeleri azılı gürcü yahudisidir.