Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günlerim güzel geçiyor.

Arkadaşlar ile tura çıkıyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 63968

Atlara bindik...

Ekli dosyayı görüntüle 63969

Güzel muhabbetler...

Ekli dosyayı görüntüle 63970

Yüzme havuzu vardı.. sırılsıklam ıslandık..

Ekli dosyayı görüntüle 63971

Zamanın tadını çıkarttık

Ekli dosyayı görüntüle 63972
Ulan hacı dayının yanında odun sobasının yanında başlığı açtım bana sen nasıl mücahitsin bakışı attı bir toroslara mahçup olmadığımız kalmıştı misakıryim arif hürmetler

Allah allah potomya değil mi güneysu ikizdere o civarlar diye biliyorum ama çamlıhemşin diyorsan doğrudur hürmetler
sallıyorum ben iyidereliyim. diğer ilçeleri ve kazaları bilmem.

bizim köyün özelliği hemen trabzon ve rize sınırında olması.

neden dereye iyidere adını verdiklerini araştırmıştım zamanında... Of ve Rizeyi ayıran bir dere.

Of'u Rize'den ayırıyor diye bizim dereye iyidere adını vermiş oranın insanı. :asd:

sallıyorum ben iyidereliyim. diğer ilçeleri ve kazaları bilmem.

bizim köyün özelliği hemen trabzon ve rize sınırında olması.

neden dereye iyidere adını verdiklerini araştırmıştım zamanında... Of ve Rizeyi ayıran bir dere.

Of'u Rize'den ayırıyor diye bizim dereye iyidere adını vermiş oranın insanı. :asd:
Rizeli misin üstat şöyle bildiğim bakatalılar gürcüdür Çamlıhemşin Ermeni geri kalan rize de türktür rumlar trabzonda lazlar artvinde Tayyip Erdoğan da işte Gürcü o yüzden oradan da teyit edebilirsin üstat zaten dövüş stilinden belliydi bir mayada delikanlılık olduğu hürmetler ederim üstat

Rizeli misin üstat şöyle bildiğim bakatalılar gürcüdür Çamlıhemşin Ermeni geri kalan rize de türktür rumlar trabzonda lazlar artvinde Tayyip Erdoğan da işte Gürcü o yüzden oradan da teyit edebilirsin üstat zaten dövüş stilinden belliydi bir mayada delikanlılık olduğu hürmetler ederim üstat

reis potomyalı. potomya gürcü yahudisi doludur. Sonradan bazıları devşirme olsada , potomyaya göçenlerin ataları dedeleri azılı gürcü yahudisidir.

reis potomyalı. potomya gürcü yahudisi doludur. Sonradan bazıları devşirme olsada , potomyaya göçenlerin ataları dedeleri azılı gürcü yahudisidir.
Potomya bakata demek Gürcü adı üstat seri yumruklarına hürmetler üstat ne yapsak acaba merhaba amaçlı yumruk mu atsan ne yapsam bilemedim yanlış hatırlamıyorsam güvenlik kamerasına mı çıkmıştın üstat huruç hamleleri yapıyordun :) kalabaliklerdi bir de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt