Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar katalog fotoları atmayın

Bayılıyom bu kıza. Canlı yayın açınca kaçırmam. İnstası: xmirai1

1583353841945.webp

Valla onu düşünüyorum birkaç günden beri. Çat diye de söylenmez ki ben senden hoşlanıyorum diye. Kreatif bir jest falan bulmalıyım.

kreatif islerine birakalim. Kizlar en cok direk olana sever.

Pardon, bir bakarmisiniz diyeceksin. 2-3 gundur sizden hoslaniyorum falan filan vesaire.

evet derse numarani ver, hayir derse yaylan.

kreatif islerine birakalim. Kizlar en cok direk olana sever.

Pardon, bir bakarmisiniz diyeceksin. 2-3 gundur sizden hoslaniyorum falan filan vesaire.

evet derse numarani ver, hayir derse yaylan.
Direkt dersek odun oluruz be abi. Kendimi o şekilde hayal edemiyorum. Biraz daha kafa yormam lazım, garanti bir sonuç almalıyım. Açıkçası ben kız olsam bana birisi normal bir şekilde "senden hoşlanıyorum" dese olumlu yanıt vermem.

Malum sitede Eva Elfie denilen bi kız var. Allahım böyle bir şey yok. Dehşet bir şey. İzlenme rekorları kırıyor 2000 doğumlu olmasına rağmen.
Hey gidi... Daha toplamda 3M filan izlenmişken keşfetmiştim.

Kendimi FM'de keşfettiği topçu üst düzey takımlara transfer olan ve '' ben bulmuştum '' ruh haline bürünen arkadaşlar gibi hissettim.

Malum sitede Eva Elfie denilen bi kız var. Allahım böyle bir şey yok. Dehşet bir şey. İzlenme rekorları kırıyor 2000 doğumlu olmasına rağmen.
Hey gidi... Daha toplamda 3M filan izlenmişken keşfetmiştim.

Kendimi FM'de keşfettiği topçu üst düzey takımlara transfer olan ve '' ben bulmuştum '' ruh haline bürünen arkadaşlar gibi hissettim.
Tipi çok iyi değil ama severim kendisini.

Tipi çok iyi değil ama severim kendisini.
Tabii kişiden kişiye değişir ama şu haliyle bile bence çok güzel bir kız. İkizleri de şahane. Bu devirde böyle doğal ikizler zor bulunur. 2000 doğumlu olduğunu unutmamak gerek. 26-27 yaşına gelsin, hem yüzü, hem fiziği iyice oturur. Gelecekte adından baya söz ettirecektir.

Tabii kişiden kişiye değişir ama şu haliyle bile bence çok güzel bir kız. İkizleri de şahane. Bu devirde böyle doğal ikizler zor bulunur. 2000 doğumlu olduğunu unutmamak gerek. 26-27 yaşına gelsin, hem yüzü, hem fiziği iyice oturur. Gelecekte adından baya söz ettirecektir.
Estetiği falan abartmaz umarım. Lana Rhoades'un durumuna düşmesi hoş olmaz.

Direkt dersek odun oluruz be abi. Kendimi o şekilde hayal edemiyorum. Biraz daha kafa yormam lazım, garanti bir sonuç almalıyım. Açıkçası ben kız olsam bana birisi normal bir şekilde "senden hoşlanıyorum" dese olumlu yanıt vermem.

Odun olmadan olmuyor bu işler reis. Biraz cool ol yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt