Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar puanlarınız için teşekkür ederim sizin için çalışmaya devam edecem

juri heyetiyle 2002 miss turkey heyeti arasında fark göremiyorum @Doruk Ata TANRIVERDİ

juri istiyor ki güzel karıları bulalım birde instasını, adresini paylaşalım ama işler öyle yürümüyor

bulduğumuz karıların hepsinin bin tane nazı var. foto çekerken like istiyorlar, alıntı istiyorlar.

istediğimiz tepkileri alamıyoruz. karılar açta bakalım tepkiler neymiş dediklerinde rezil olup, yerin dibine giriyorum.
bazen günü 2-3 like ile kapattığımız oluyor.

açık söylüyorum bu piyasada iki üç kişi kaldık. bizlere de yönetim gerekli desteği vermezse inanın batarız.

duyuyoruz kulağımıza geliyor. antuda ayda 2-3 karı paylaşan üyelere karşılıksız 500 like desteği sağlanıyormuş.

bizler dilenci değiliz sadaka istemiyoruz. Hakkımız olanı istiyoruz benim sırtımdan ter boşalıyor buraya fotoğraflar yüklerken.

açık söylüyorum bu piyasada iki üç kişi kaldık. bizlere de yönetim gerekli desteği vermezse inanın batarız.

duyuyoruz kulağımıza geliyor. antuda ayda 2-3 karı paylaşan üyelere karşılıksız 500 like desteği sağlanıyormuş.

bizler dilenci değiliz sadaka istemiyoruz. Hakkımız olanı istiyoruz benim sırtımdan ter boşalıyor buraya fotoğraflar yüklerken.
her ay 1000 like karsılıgı anlasalım
@Cihan Ağzıkara görüsmeleri yürütecektir

Forum yönetimi olarak pandemi koşullarını da göz önüne aldığımızda istediğiniz şartları yerine getiremeyeceğimizi bildiririz. Başka bir teklif varsa değerlendirebilirsiniz.

yetmez ama iyi niyetiniz için arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.
bu bir meslek değil sanatkarlık, yeni nesil bu işe meraklı değil ki öğretemiyoruz valla bizler olmasak bu meslek unutulur gider.
hakkımız verilmek bir yana olsun @Cihan Ağzıkara modumuz beni konudan 1 günlüğüne uzaklaştırmaya çalıştı bu meslek giderek can kaybederken emekçiye yapılan bu davranışlar kabul edilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt