- 29 Temmuz 2018
- 1.415
- 2.033
- 1.253
Arkadaşlar puanlarınız için teşekkür ederim
sizin için çalışmaya devam edecem
sizin için çalışmaya devam edecemSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin için çalışmaya devam edecemTam iş olacakken başka mecralarda yaptığın paylaşımlar beni böyle bir oylamaya itti. Kendin ettin kendin buldun.
Arkadaşlar puanlarınız için teşekkür ederimsizin için çalışmaya devam edecem
Gozleri hosuma gitmedi aga@Barış Savaş abi daddario ile kişisel husumetin mi var![]()
ne ettim ben sana gaddar mod@Emre Ersoy ve @Barış Savaş konudan 1 günlüğüne uzaklaştırılmıştır
juri heyetiyle 2002 miss turkey heyeti arasında fark göremiyorum @Doruk Ata TANRIVERDİ
her ay 1000 like karsılıgı anlasalımaçık söylüyorum bu piyasada iki üç kişi kaldık. bizlere de yönetim gerekli desteği vermezse inanın batarız.
duyuyoruz kulağımıza geliyor. antuda ayda 2-3 karı paylaşan üyelere karşılıksız 500 like desteği sağlanıyormuş.
bizler dilenci değiliz sadaka istemiyoruz. Hakkımız olanı istiyoruz benim sırtımdan ter boşalıyor buraya fotoğraflar yüklerken.
Forum yönetimi olarak pandemi koşullarını da göz önüne aldığımızda istediğiniz şartları yerine getiremeyeceğimizi bildiririz. Başka bir teklif varsa değerlendirebilirsiniz.açık söylüyorum bu piyasada iki üç kişi kaldık. bizlere de yönetim gerekli desteği vermezse inanın batarız.
duyuyoruz kulağımıza geliyor. antuda ayda 2-3 karı paylaşan üyelere karşılıksız 500 like desteği sağlanıyormuş.
bizler dilenci değiliz sadaka istemiyoruz. Hakkımız olanı istiyoruz benim sırtımdan ter boşalıyor buraya fotoğraflar yüklerken.
açık söylüyorum bu piyasada iki üç kişi kaldık. bizlere de yönetim gerekli desteği vermezse inanın batarız.
yetmez ama iyi niyetiniz için arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.her ay 1000 like karsılıgı anlasalım
@Cihan Ağzıkara görüsmeleri yürütecektir
hakkımız verilmek bir yana olsun @Cihan Ağzıkara modumuz beni konudan 1 günlüğüne uzaklaştırmaya çalıştı bu meslek giderek can kaybederken emekçiye yapılan bu davranışlar kabul edilemezyetmez ama iyi niyetiniz için arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.
bu bir meslek değil sanatkarlık, yeni nesil bu işe meraklı değil ki öğretemiyoruz valla bizler olmasak bu meslek unutulur gider.
Çalıştı ama yapamadı der gibi olmuş. Yaptım.hakkımız verilmek bir yana olsun @Cihan Ağzıkara modumuz beni konudan 1 günlüğüne uzaklaştırmaya çalıştı