- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
o gün sana özel maçtan sonra devamı gelecek demiştim ban yedin üstad bugün görmen sevindirdi beni@Emre Ersoy konunun seviyesini arşa çıkardığın için teşekkürler üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o gün sana özel maçtan sonra devamı gelecek demiştim ban yedin üstad bugün görmen sevindirdi beni@Emre Ersoy konunun seviyesini arşa çıkardığın için teşekkürler üstad
Cöp gibiydi begenmedim.
@Emre Ersoy nerdesin
Parmaklari yorulmustur@Doruk Ata TANRIVERDİ buralarda mısın maça gelmedin? seni en kolay burada bulurum diye düşündüm
@Recep Yıldırım denilen şahıs peşimde üstad...Aldığım 13 banın 10 tanesini bu vermiştir.Nelerden mahrum kalmışım yavo gün sana özel maçtan sonra devamı gelecek demiştim ban yedin üstad bugün görmen sevindirdi beni![]()
Dil atar mısın?Biraz nostalji
Bir zamanlar hastasıydım
Ekli dosyayı görüntüle 109565Ekli dosyayı görüntüle 109564Ekli dosyayı görüntüle 109563Ekli dosyayı görüntüle 109560
Mod ceza verebiliyor mu yav@Recep Yıldırım denilen şahıs peşimde üstad...Aldığım 13 banın 10 tanesini bu vermiştir.Nelerden mahrum kalmışım yav
Viski yudumlamak isterdim karsilikli