- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Yandex'e stoya yazdım, ilk çıkan sonucu görünce kapadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hanim kizimız sektorunde oncudur reis severiz kendisiniYandex'e stoya yazdım, ilk çıkan sonucu görünce kapadım.
Yandex'e stoya yazdım, ilk çıkan sonucu görünce kapadım.
Neden yandex'e yazdın abi? Yoksaa..
![]()
Hanim kizimız sektorunde oncudur reis severiz kendisini
Foruma mozilla'dan giriyorum, arama çubuğu yandex'e ayarlıymış o yüzden.![]()
Hala fikrimin arkasındayım...kardesim gözlerinle sorun mu var
![]()
![]()
:confused:

Hala fikrimin arkasındayım...
Adriana Lima'nin makyajsız hali Alex De Souza'yı anımsattığını düşünüyorum. Hele bu fotoda çok bariz gibi.
Lima'yı Alex gibi kısa saçlı halini hayal edin...
Kafayı yiyecem. Kimse benzetmiyor mu lan benden başka?
alakası yok renktaş diyerek kafayı yemende yardımcı olayım.valla alakası yok![]()

Yarın ilk işim tımarhaneden randevu almak olacaktır
Aynı ırktan falan olduğu çok belli hacılar. İnanın var biraz olsada bir benzeme...
kardeş benzeten birini bulana kadar sürecek bu eziyetin.bakalım belki benzetenler çıkar![]()

Hala fikrimin arkasındayım...
Adriana Lima'nın makyajsız hali Alex De Souza'yı anımsattığını düşünüyorum. Hele bu fotoda çok bariz gibi.
Lima'yı Alex gibi kısa saçlı halini hayal edin...
Kafayı yiyecem. Kimse benzetmiyor mu lan benden başka?![]()
İyi sevişsin hemde bakire olsun diyen rkdaşlarim nasılsınız
![]()
Envoyé de mon Sony Z3
Ve Leo dramatik bir giriş yapar ...
İyiyiz diyelim iyi olalım renktaş senden ne haber?
Klasik Çarşamba ŞL gecesi işte...
Bugün anladım ki ŞL'de Macabi ve Astana ile birlikte en kötü takımız...
Astananın neresi kötü taş gibi takımlar kendi sahalarında yenilmediler ve ilk defa katıldıkları cl de 4 puan topladılar![]()

Yok be hocam bence kötü takım. Sadece bizle oynadıkları için Dortmund gibi kontra yapıyorlarmış gibi bir algı oluşturdular
İnan hücum olarak leş bir takım astana...
Mancini dönemindeki Galatasaray'ımız olsaydı 4-5 atmıştık...
Bizim maçlarla alakası yok ben atletico ve benfica maçlarınıda izledim ne yaptıklarını gayet iyi bilipde oynadılar benfica maçında şansız gol yedilerde maç berabere bitti hatta 2.golü yemeden önce 3.1 yapıp maçı o an koparabilirdi o bütçeye göre ve ilk defa cl de katıldıklarını düşünürsek bence gayet iyi takımlar tabi biz berbatız o başka konu ama şuan bence astana bizden daha iyi biz anca maccabiyle yarışırız cl de.