Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yandex'e stoya yazdım, ilk çıkan sonucu görünce kapadım.

Yandex'e stoya yazdım, ilk çıkan sonucu görünce kapadım.

Neden yandex'e yazdın abi? Yoksaa.. :(

fbyandex29_07_15.jpg

kardesim gözlerinle sorun mu var

Adriana-Lima-No-Makeupmnh.jpg

alex.jpg

:confused:
Hala fikrimin arkasındayım...

Adriana Lima'nın makyajsız hali Alex De Souza'yı anımsattığını düşünüyorum. Hele bu fotoda çok bariz gibi.
Lima'yı Alex gibi kısa saçlı halini hayal edin...

Kafayı yiyecem. Kimse benzetmiyor mu lan benden başka?

Son düzenleme:

Adriana Lima'nin makyajsız hali Alex De Souza'yı anımsattığını düşünüyorum. Hele bu fotoda çok bariz gibi.

alakası yok renktaş diyerek kafayı yemende yardımcı olayım.valla alakası yok :D

İyi sevişsin hemde bakire olsun diyen rkdaşlarim nasılsınız
a176198db67142fb95905e2814fea43e.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Adriana Lima'nın makyajsız hali Alex De Souza'yı anımsattığını düşünüyorum. Hele bu fotoda çok bariz gibi.

Burnu hafif andırıyor.

İyi sevişsin hemde bakire olsun diyen rkdaşlarim nasılsınız
a176198db67142fb95905e2814fea43e.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Ve Leo dramatik bir giriş yapar ...

İyiyiz diyelim iyi olalım renktaş senden ne haber?

Klasik Çarşamba ŞL gecesi işte...

Bugün anladım ki ŞL'de Macabi ve Astana ile birlikte en kötü takımız...

Ve Leo dramatik bir giriş yapar ...

İyiyiz diyelim iyi olalım renktaş senden ne haber?

Klasik Çarşamba ŞL gecesi işte...

Bugün anladım ki ŞL'de Macabi ve Astana ile birlikte en kötü takımız...

Astananın neresi kötü taş gibi takımlar kendi sahalarında yenilmediler ve ilk defa katıldıkları cl de 4 puan topladılar :D

Astananın neresi kötü taş gibi takımlar kendi sahalarında yenilmediler ve ilk defa katıldıkları cl de 4 puan topladılar :D

Yok be hocam bence kötü takım. Sadece bizle oynadıkları için Dortmund gibi kontra yapıyorlarmış gibi bir algı oluşturdular

İnan hücum olarak leş bir takım astana...

Mancini dönemindeki Galatasaray'ımız olsaydı 4-5 atmıştık...

Yok be hocam bence kötü takım. Sadece bizle oynadıkları için Dortmund gibi kontra yapıyorlarmış gibi bir algı oluşturdular

İnan hücum olarak leş bir takım astana...

Mancini dönemindeki Galatasaray'ımız olsaydı 4-5 atmıştık...

Bizim maçlarla alakası yok ben atletico ve benfica maçlarınıda izledim ne yaptıklarını gayet iyi bilipde oynadılar benfica maçında şansız gol yedilerde maç berabere bitti hatta 2.golü yemeden önce 3.1 yapıp maçı o an koparabilirdi o bütçeye göre ve ilk defa cl de katıldıklarını düşünürsek bence gayet iyi takımlar tabi biz berbatız o başka konu ama şuan bence astana bizden daha iyi biz anca maccabiyle yarışırız cl de.

Bizim maçlarla alakası yok ben atletico ve benfica maçlarınıda izledim ne yaptıklarını gayet iyi bilipde oynadılar benfica maçında şansız gol yedilerde maç berabere bitti hatta 2.golü yemeden önce 3.1 yapıp maçı o an koparabilirdi o bütçeye göre ve ilk defa cl de katıldıklarını düşünürsek bence gayet iyi takımlar tabi biz berbatız o başka konu ama şuan bence astana bizden daha iyi biz anca maccabiyle yarışırız cl de.

Ben o maçları izlemediğim için belki yanlış anladım. Ama belli bir sistemleri var , o kesin.

Beşiktaş ve Fener'inde sistemleri oturdu.

Dünyada belki büyük takım olupta en sistemsiz takımıyız desem yalan olmaz herhalde...

Yahu ne acayip hatunlar goruyorum.Ama nerede bize boyle hatunlar tipsize bakmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt