Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip bir noktaya degindin. Katilmamak elde degil...

Bosuna dememisler sadece kiz ile degil ailesi ilede evleniyorsun.

Sirf bu yuzden Turk kizlari ile bir iliski baslatmaktan cekiniyorum ama yinede evlenecegim kadin muhtemelen Turk olur. Tabi gonlumuz kimde
Olur bilemeyiz.

Ama harbi ilginc bir noktaya degindin reis. Tabi her Turk kizi icin gecerli degil bu durum elbette istisna vardir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tabi ki vardır

Hamit te 600 bilmem kaç gün sonra gol attı

yani

Türk kızı candır sokmuşum italyanina macarina kültürleri uyuşmuyor abi akşam sabah malı geçirme ile gitmiyor bir evlilik. Banka hesapları ayrı biri yemek yaparsa diğeri çocuklara bakıp masayi kuracak. Kadın istediği zaman iş arkadaşlariyla diskoya filan çıkacak yalnız tatile gidecek. Bir yakını ölüyor adamlar bir gün değil yarım gün izin alıyorlar iş yerinden hepsi o sonra mal varlığı paylaşımı. En basitinden evde tv de Kemal sunal çıkınca gülmeyini ne yapacan at gitsin. Eş dediğin çiğ köfte yuguracak, evin hesabını bilecek, oturup kalkmasını bilecek.
Ama dersiniz Siz güzel bir İtalyan fransız alıp kavuncu recebe kasap bahri ye tüm mahalleliye 31 malzemesi çıkarım diyorsaniz saygı duyarım.

Ben Çinlisiyle de çıktım zenciside ekvatorlusuda hepsi aynı bok. Din farki olsa bile Bize en yakını yunan kızları çok net.

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Türk kızı candır sokmuşum italyanina macarina kültürleri uyuşmuyor abi akşam sabah malı geçirme ile gitmiyor bir evlilik. Banka hesapları ayrı biri yemek yaparsa diğeri çocuklara bakıp masayi kuracak. Kadın istediği zaman iş arkadaşlariyla diskoya filan çıkacak yalnız tatile gidecek. Bir yakını ölüyor adamlar bir gün değil yarım gün izin alıyorlar iş yerinden hepsi o sonra mal varlığı paylaşımı. En basitinden evde tv de Kemal sunal çıkınca gülmeyini ne yapacan at gitsin. Eş dediğin çiğ köfte yuguracak, evin hesabını bilecek, oturup kalkmasını bilecek.
Ama dersiniz Siz güzel bir İtalyan fransız alıp kavuncu recebe kasap bahri ye tüm mahalleliye 31 malzemesi çıkarım diyorsaniz saygı duyarım.

Ben Çinlisiyle de çıktım zenciside ekvatorlusuda hepsi aynı bok. Din farki olsa bile Bize en yakını yunan kızları çok net.

Imza zaten onun icin Turk kizi ile evlenirim dedim. Benim bahsettigim nokta Turk kizlari ile oylesine cikinca problem oluyor. Abisi amcasi falan mafyacilik oynuyorlar sonra

Tabi hakli yonleride var

Onun icin evlilik oncesi pek bulasmiyorum

Reis ozledik yaw nerelerdesin?!

Imza zaten onun icin Turk kizi ile evlenirim dedim. Benim bahsettigim nokta Turk kizlari ile oylesine cikinca problem oluyor. Abisi amcasi falan mafyacilik oynuyorlar sonra

Tabi hakli yonleride var

Onun icin evlilik oncesi pek bulasmiyorum

Reis ozledik yaw nerelerdesin?!

Aşık olunca abilerini filan görmez gözün merak etme yürek yemiş gibi gezersin ortalıkta. :D kaleyi içten feth edecen türk ilişkilerinde olay kaynanada bitiyor onu cebe aldığı gerisi boş.

Çalışıyorum valla hiç zamanım olmuyor girmeye ev alma projem var bu aralar onunla ilgileniyoruz ne maçlara bakıyorum ne bişey.

Son düzenleme:
Siz siz olun evlenmeyin ağalar.
Sonra kan ağlarsınız ama iş işten geçer.
Sevgi aşk güzellik hepsi geçici şeyler.

Türkü yunanı almanı zencisi arabı hepsi aynı.

P9

Aşık olunca abilerini filan görmez gözün merak etme yürek yemiş gibi gezersin ortalıkta. :D kaleyi içten feth edecen türk ilişkilerinde olay kaynanada bitiyor onu cebe aldığı gerisi boş.

Çalışıyorum valla hiç zamanım olmuyor girmeye ev alma projem var bu aralar onunla ilgileniyoruz ne maçlara bakıyorum ne bişey.

Benim degilde benim kuzen az cekmedi
Ozetle hos seyler olmadi diyelim

Reis basarilar ve sans dilerim is hayatinda. Bu devirde ev almak cok zor

Talha reis aklima getirdi
a0ac84135a80bb6a45c75d4d705a202b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt