Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende dene Kenan.
Baya işe yarayacaktır.
Doruk'da muazzam bir etki yarattı.
Aşk hayatından ayrıntılar analatcaktır, istek üzeri. Utanıyorum diyorsunuz PM Yoluyla var.

Hayatın "farklı boyutlarda" geçecek ;)

PM depom kısıktlı ama buradan paylaşmamda sıkıntı yok..

Arif beyin ilacını kullanmadan evvel cinsel anlamda bitiktim.. Rivayet odur ki "Size Göre En Güzel Kadınlar" konusuna en fazla like atanların cinsel sorunları varmış..

Ben onlardan biriydim evet.. Eylülde başını eğen kurumuş ay çiçek (günebakan) bitkisi gibi soluk ve eyiktim inanır mısınız kupkuru olmuştum..
Arkamdan da laf çıkmasın diye, konudaki her kadını likeler var paylaşımlarda bulunur olmuştum.

Mutsuzluğumu gören canım arkadaşım, Can BÜYÜK gel seni masaja götüreyim demişti. O zamanda başım eğik ve nefes nefeseydim.. Yapamayacağımm diye sayıklıyordum..

Can kardeşim eğilip, hadi doruk yapabilirsin demişti..

676

Arif beyin ilacını deneyene kadar bu beladan kurtulamadım. Allah ondan razı olsun yeniden doğmuş gibiyim..

Arif beyin ilacını kullanmadan evvel cinsel anlamda bitiktim.. Rivayet odur ki "Size Göre En Güzel Kadınlar" konusuna en fazla like atanların cinsel sorunları varmış..

Ben onlardan biriydim evet.. Eylülde başını eğen kurumuş ay çiçek (günebakan) bitkisi gibi soluk ve eyiktim inanır mısınız kupkuru olmuştum..
Arkamdan da laf çıkmasın diye, konudaki her kadını likeler var paylaşımlarda bulunur olmuştum.

Mutsuzluğumu gören canım arkadaşım, @Can BÜYÜK gel seni masaja götüreyim demişti. O zamanda başım eğik ve nefes nefeseydim.. Yapamayacağımm diye sayıklıyordum..

676

Arif beyin ilacını deneyene kadar bu beladan kurtulamadım. Allah ondan razı olsun yeniden doğmuş gibiyim..

Ulan :asd: :asd:

Sen niye böylesin yav :D

Ulan Doruk bu konuda bile gülmekten patliyorum, manyak herif.
Eylülde basini egmis ay cicek ne lan hahahahah.

Mutsuzluğumu gören canım arkadaşım, Can BÜYÜK gel seni masaja götüreyim demişti. O zamanda başım eğik ve nefes nefeseydim.. Yapamayacağımm diye sayıklıyordum..

676

Ilerde çocuğun olduğu vakit, ismini Arif verirsin artık...bizi hatırlarsınız Doruk Bey.

Benimde kafam karıştı doğrusu ? Örnek bir modelin resmini paylaşırlarsa, bizde onu emsal alabiliriz.

Ben fotoğrafları eklemeden önce bir tarafı açık mı (memikleri fln) özellikle dikkat ederim.

Açıklık varsa tıpkı bir annenin, kızını dışarı salmadan önce; gel buraya bu etek çok yukarda değil mi diyerek aşağı indirmesi gibi shopla o bölgeleri kapatırım..

Siz asla shoplarımı ve görsel efeklerimi farkedemezsiniz. Farkederseniz yapay olur kimse yapaydan hoşlanmaz doğalı ister..

[TABLE="width: 64"]
[TR]
[TD="width: 64"]
4a1806bd3322b9f5994d2d4212d21401.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
dresses.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1d9a65e7d4ab0da3e554a8e7b716f5ab.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
39d9fa469733f142e44b259feb438915.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5ee6bb53370ec261cc231ad0ac78b889.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
0cb8d4ca1ea12797055e6ba58c56c745.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8d9c2b66cc3d7a78ea85f64f88d68ac4.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
tumblr_opav9y4rex1wn4q7lo1_1280.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
96b2ca79745cf527eeb8cb6cc96c9229.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
tumblr_oqju50ftwk1vbtysxo1_500.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt