Size Göre En Güzel Kadınlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzellik kadar seste önemli kadında
Kadın at gibi sesi erkek gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl bir iştir yahu? Bir kaç zaman önce bu konuyu ziyaret ettiğimde Jennifer Aniston farkla öndeydi. Şimdi geriye düşmüş.
Şu yorum sonrası
sütlü tatlılardan en severek tükettiğin sütlaç mı Mustafa?
Olay buraya nasıl geldi, gerçekten merak ediyorum? Hemde bu konuda.
Evet abi nereden bildin? Kazandibini de çok severim ama sütlaç favorimdir.

Son düzenleme:
yanılmıyorsam bu konunun ilk versiyonunu ve anketi ben açmıştım. dünyanın en güzel kadını kimdirdi başlık sonradan eklenen aniston dışında ankette ki seçenekler benim speciallerim :DD konunun an itibariyle geldiği nokta ise düşündürücü :asd22:

eski bir argodur,herkes bilmez

güzel kadınlar yaşlanınca eski halini bilen erkekler ona bakarlar ve kendi aralarında "hmm sütlaç olmuş" derler

İtiraz ediyorum Sayın Nalbant. Jennifer Aniston hala taş kadayıftır. :asd22:

Gerçekte taş kadayıfı hiç sevmem çok şekerlidir.

İtiraz ediyorum Sayın Nalbant. Jennifer Aniston hala taş kadayıftır. :asd22:

Gerçekte taş kadayıfı hiç sevmem çok şekerlidir.

bilemiyorum

her yaşın güzelliği ayrı,ama tabi jennifer ın bizde ki etkisi farklı.zamanın en güzel bacak beden ve omuz göğüs uyumu ondaydı.zamanının erkeklerinin kadın standartlarını değiştirmişti

Daha önce de belirttigim gibi, görmüs gecirmis Adamin hali baska oluyor.
Bunlari Üniversite´de bile ögrenemezsin.

:D
adam tanımlamasıyla alakalı bir olay var Atatürk ve makber şiirinin yazarı(abdülhak hamit tarhan olması lazım) arasında geçen

bul oku onu hemen

Atatürk ün kime adam dediğini gör

:D
adam tanımlamasıyla alakalı bir olay var Atatürk ve makber şiirinin yazarı(abdülhak hamit tarhan olması lazım) arasında geçen

bul oku onu hemen

Atatürk ün kime adam dediğini gör
Senin gibi saygi deger bir abimize o aklina getirdigin Adamligi yakistirmayiz, saygi ve hörmetler, su an ayaga kalktim ve dügmelerimi ilikliyorum.

bilemiyorum

her yaşın güzelliği ayrı,ama tabi jennifer ın bizde ki etkisi farklı.zamanın en güzel bacak beden ve omuz göğüs uyumu ondaydı.zamanının erkeklerinin kadın standartlarını değiştirmişti

Abi Jennifer Aniston hala çok güzel. Değerinden tek gram kaybetmemiştir benim gözümde.

Misal çocukluğumda bir güzel daha vardı. Kelly Rutherford. Dünya güzeli bir kadındı. Bugünkü haline bakınca evet sütlaç olmuş; hatta dolapta bekletişmiş, sulanmış sütlaç :D

Abi Jennifer Aniston hala çok güzel. Değerinden tek gram kaybetmemiştir benim gözümde.

Misal çocukluğumda bir güzel daha vardı. Kelly Rutherford. Dünya güzeli bir kadındı. Bugünkü haline bakınca evet sütlaç olmuş; hatta dolapta bekletişmiş, sulanmış sütlaç :D

benim gözümde sütlaç olmayan tek jennifer ,jennifer lopez

Fişşek @elifaksu severler

DMgQqSXX4AANIxM
Aşık oldum galiba

Bunu bana isteyin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt