Ercan Hayta
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 2.588
- 135
- 1.333
Bende google araştırdığımı yazdım çok bilmiyorum doğrudur.Halis mulis türk kızı sakaryalı kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende google araştırdığımı yazdım çok bilmiyorum doğrudur.Halis mulis türk kızı sakaryalı kendisi
Şu yorum sonrasıBu nasıl bir iştir yahu? Bir kaç zaman önce bu konuyu ziyaret ettiğimde Jennifer Aniston farkla öndeydi. Şimdi geriye düşmüş.
Olay buraya nasıl geldi, gerçekten merak ediyorum? Hemde bu konuda.sütlü tatlılardan en severek tükettiğin sütlaç mı Mustafa?
Evet abi nereden bildin? Kazandibini de çok severim ama sütlaç favorimdir.
Şu yorum sonrası
Olay buraya nasıl geldi, gerçekten merak ediyorum? Hemde bu konuda.
Sizin o üç mesajı bir Üniversitenin tahtasına yazsam kimse çözemez.Ben masumum. merakla sertan abinin vereceği cevabı bekliyorum. Sütlaç ve Jennifer Aniston![]()
Sizin o üç mesajı bir Üniversitenin tahtasına yazsam kimse çözemez.
eski bir argodur,herkes bilmez
güzel kadınlar yaşlanınca eski halini bilen erkekler ona bakarlar ve kendi aralarında "hmm sütlaç olmuş" derler
Daha önce de belirttigim gibi, görmüs gecirmis Adamin hali baska oluyor.eski bir argodur,herkes bilmez
güzel kadınlar yaşlanınca eski halini bilen erkekler ona bakarlar ve kendi aralarında "hmm sütlaç olmuş" derler
İtiraz ediyorum Sayın Nalbant. Jennifer Aniston hala taş kadayıftır. :asd22:
Gerçekte taş kadayıfı hiç sevmem çok şekerlidir.
Daha önce de belirttigim gibi, görmüs gecirmis Adamin hali baska oluyor.
Bunlari Üniversite´de bile ögrenemezsin.
Senin gibi saygi deger bir abimize o aklina getirdigin Adamligi yakistirmayiz, saygi ve hörmetler, su an ayaga kalktim ve dügmelerimi ilikliyorum.
adam tanımlamasıyla alakalı bir olay var Atatürk ve makber şiirinin yazarı(abdülhak hamit tarhan olması lazım) arasında geçen
bul oku onu hemen
Atatürk ün kime adam dediğini gör
bilemiyorum
her yaşın güzelliği ayrı,ama tabi jennifer ın bizde ki etkisi farklı.zamanın en güzel bacak beden ve omuz göğüs uyumu ondaydı.zamanının erkeklerinin kadın standartlarını değiştirmişti
Abi Jennifer Aniston hala çok güzel. Değerinden tek gram kaybetmemiştir benim gözümde.
Misal çocukluğumda bir güzel daha vardı. Kelly Rutherford. Dünya güzeli bir kadındı. Bugünkü haline bakınca evet sütlaç olmuş; hatta dolapta bekletişmiş, sulanmış sütlaç![]()
Ben dün yedim, Firinda sütlac, biraz yanmisti ama iyi gitti.Sütlaca kaşik banacagim gunu iple cekiyorum
Aşık oldum galibaFişşek @elifaksu severler
![]()
Sütlaca kaşik banacagim gunu iple cekiyorum
Sac sakal karismis bir vaziyetteyim.haldur huldur dalma kaşıkla
önce kaymağını yala,yumuşasın
Afiyet olsun.tadi tatmin edici olmustur umarim.doyurucu muydu?Ben dün yedim, Firinda sütlac, biraz yanmisti ama iyi gitti.
Dur bi dur, Sertan abimiz yol gösgeriyor ona odaklanalim.Sac sakal karismis bir vaziyetteyim.
Yuzume bulassin istemem
Afiyet olsun.tadi tatmin edici olmustur umarim.doyurucu muydu?