Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Terbiyesiz herif, ben sana böyle mi öğrettim.Dorugun hayatta ki tek tutanagı bu baslık onuda elınden alırlarsa ne olur 1 düsünun derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terbiyesiz herif, ben sana böyle mi öğrettim.Dorugun hayatta ki tek tutanagı bu baslık onuda elınden alırlarsa ne olur 1 düsünun derim
Kenan sarper dostumla aranız acılmıs gorunuyorTerbiyesiz herif, ben sana böyle mi öğrettim.
Açıldı veya açılmadı, sana ne?Kenan sarper dostumla aranız acılmıs gorunuyor
Gerginsen bu baslık tamda sana gore kenan ıyı gecelerAçıldı veya açılmadı, sana ne?
Senin gibi saplar yüzünden burada bütün saplar toplandık şarkısını söylüyoruz.
Kenan sarper dostumla aranız acılmıs gorunuyor
Hanife Akan beyin korumacı tavrı beni çok duygulandırdı..
Bir an bu konuda paylaşılan kadınlar gibi hissettim kendimi.. Zorla beni sahneye çıkartmışlar ve seyirciler sırayla laf atıyorlarmış bana..
Birisi bosh aldım diyormuş, öteki ben iptal beyler diyormuş.. Hanife kardeşimde ay kardeş demek ağzıma yakışmadı..
Sahibem diyeceğim.. Sahibemde köşe masaya oturup olanları rakısıyla birlikte izlemeye koyulmuştu en sonunda dayanamadı ; Doruk atayı sizlere meze etmem ulan dedi..
Seni bu hayattan kurtacağım dercesine beni savunmaya başladı.. offf çok romantik :inlove::inlove::inlove:
Karışık duygular içinde bakıyorum bu resime

Muslera erkekken bile gideri var... kız versiyonu yutmayalım mi #nohomo
Evt bilirkisiye soralim Kubat Tokmakçı
Evt bilirkisiye soralim Kubat Tokmakçı