Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.579
- 109.404
- 4.878
bilmiyorum reis otobüs durağında denk gelip tanıştım :/Memur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum reis otobüs durağında denk gelip tanıştım :/Memur mu
Aldin mi ismini cisminibilmiyorum reis otobüs durağında denk gelip tanıştım :/
yok maalesefAldin mi ismini cismini
Nasil konustun üstad detay verseneyok maalesef
ne yapcan laNasil konustun üstad detay versene
Sen detail verne yapcan la
Ne yaptın ulan sigara yakmak için çakmak mı istedin sen reis yavyok maalesef
detayı yazmam ama bir olay oldu yardımcı oldum. teşekkür etti konu ordan açıldı ne yapıyorsun nerde oturuyorsun falan bir 15dk falan konuştuk otobüse binene kadar. eridim bittim gittim bayadır olmuyordu böyle. çok tatlı bir kızdı. otobüsten inerken yakalayıp konuşacaktım yanlış durakta indim. o da o durakta inecek sandım yanlışlık oldu gitti kızNe yaptın ulan sigara yakmak için çakmak mı istedin sen reis yav![]()
Sıkıntı yok reis geçen başka 1 kız için üzülüyodun bunu da unutursun yarın başka 1 kız için üzülürsündetayı yazmam ama bir olay oldu yardımcı oldum. teşekkür etti konu ordan açıldı ne yapıyorsun nerde oturuyorsun falan bir 15dk falan konuştuk otobüse binene kadar. eridim bittim gittim bayadır olmuyordu böyle. çok tatlı bir kızdı. otobüsten inerken yakalayıp konuşacaktım yanlış durakta indim. o da o durakta inecek sandım yanlışlık oldu gitti kız((8 baya dolandım meydanda da bulamadım. bulsam insta falan isteyecektim
Filmin ismi ne. Nerden izleyeceğiz bunu link at
uzun ilişkim vardı o hatun ara ara geliyor aklkma triplere giriyorum da geçen hangisine üzüldüm hatırlamıyorum. bir iki ay falan önce biriyle 2 3 defa buluştuk. sıfır flört erkek gibi tavırlar falan saldım onu da. yolda görsen oha ne güzel kız falan dersin. karşısına oturunca bu ne diyorsun içi boş. saldımya denk gelirse artıkSıkıntı yok reis geçen başka 1 kız için üzülüyodun bunu da unutursun yarın başka 1 kız için üzülürsün![]()
Hayırlısı reis fazla takmamak gerek bence yavuzun ilişkim vardı o hatun ara ara geliyor triplere giriyorum da geçen hangisine üzüldüm hatırlamıyorum. bir iki ay falan önce biriyle 2 3 defa buluştuk. sıfır flört erkek gibi tavırlar falan saldım onu da. yolda görsen oha ne güzel kız falan dersin. karşısına oturunca bu ne diyorsun içi boş. saldımya denk gelirse artık
NapacanMemur mu
Güzin ablalıgı bırak bi yavSıkıntı yok reis geçen başka 1 kız için üzülüyodun bunu da unutursun yarın başka 1 kız için üzülürsün![]()
muratım sesi o kadar tatlıydı ki 1 saat boyunca yanındakiyle konuştu durdu. normalde kulaklık takarım yol bitmiyor diğer türlü çünkü. bir dk şarkı dinlemedim yol boyunca hatunu dinledim.Hayırlısı reis fazla takmamak gerek bence yav![]()
Izmiri elden mi geçirdin bu nasıl mesaj lanSen detail ver
İzmirde tanimadigim kiz sayilidir

Neyse kafanı dağıt da Panathinaikos maçına gelmuratım sesi o kadar tatlıydı ki 1 saat boyunca yanındakiyle konuştu durdu. normalde kulaklık takarım yol bitmiyor diğer türlü çünkü. bir dk şarkı dinlemedim yol boyunca hatunu dinledim.
İsim belirtelim kank!!!