Size Göre En Güzel Kadınlar

Ne yaptın ulan sigara yakmak için çakmak mı istedin sen reis yav :D
detayı yazmam ama bir olay oldu yardımcı oldum. teşekkür etti konu ordan açıldı ne yapıyorsun nerde oturuyorsun falan bir 15dk falan konuştuk otobüse binene kadar. eridim bittim gittim bayadır olmuyordu böyle. çok tatlı bir kızdı. otobüsten inerken yakalayıp konuşacaktım yanlış durakta indim. o da o durakta inecek sandım yanlışlık oldu gitti kız :(((8 baya dolandım meydanda da bulamadım. bulsam insta falan isteyecektim.

detayı yazmam ama bir olay oldu yardımcı oldum. teşekkür etti konu ordan açıldı ne yapıyorsun nerde oturuyorsun falan bir 15dk falan konuştuk otobüse binene kadar. eridim bittim gittim bayadır olmuyordu böyle. çok tatlı bir kızdı. otobüsten inerken yakalayıp konuşacaktım yanlış durakta indim. o da o durakta inecek sandım yanlışlık oldu gitti kız :(((8 baya dolandım meydanda da bulamadım. bulsam insta falan isteyecektim
Sıkıntı yok reis geçen başka 1 kız için üzülüyodun bunu da unutursun yarın başka 1 kız için üzülürsün :D

Sıkıntı yok reis geçen başka 1 kız için üzülüyodun bunu da unutursun yarın başka 1 kız için üzülürsün :D
uzun ilişkim vardı o hatun ara ara geliyor aklkma triplere giriyorum da geçen hangisine üzüldüm hatırlamıyorum. bir iki ay falan önce biriyle 2 3 defa buluştuk. sıfır flört erkek gibi tavırlar falan saldım onu da. yolda görsen oha ne güzel kız falan dersin. karşısına oturunca bu ne diyorsun içi boş. saldımya denk gelirse artık

uzun ilişkim vardı o hatun ara ara geliyor triplere giriyorum da geçen hangisine üzüldüm hatırlamıyorum. bir iki ay falan önce biriyle 2 3 defa buluştuk. sıfır flört erkek gibi tavırlar falan saldım onu da. yolda görsen oha ne güzel kız falan dersin. karşısına oturunca bu ne diyorsun içi boş. saldımya denk gelirse artık
Hayırlısı reis fazla takmamak gerek bence yav :D

Geri
Üst Alt